ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τα κέρδη με Ποτέ και Ρουέδα

Τα κέρδη από την προσθήκη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών εκτός από αγωνιστικά αναμένεται να είναι και οικονομικά.

Την πρώτη μέρα τον μεταγραφών ενόψει της νέας σεζόν είχαμε χθες και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε όχι ένα αλλά δύο μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τον Χεσούς Ρουέδα και τον Μίκαελ Ποτέ με τον πρώτο να αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και τον δεύτερο στην κορυφή της επίθεσης.

Σαφώς και το ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έτρεξαν και έκλεισαν δύο ποδοσφαιριστές πριν από καιρό σημαίνει πολλά για την ομάδα ενώ δείχνει ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός όσο αφορά τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τα κέρδη από την προσθήκη των δύο αυτών ποδοσφαιριστών εκτός από αγωνιστικά αναμένεται να είναι και οικονομικά. Παρόλο που καθρέφτης για τα πάντα είναι το γήπεδο θα προσπαθήσουμε να πούμε τι είναι αυτό που κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ με τον Ποτέ και τον Ρουέδα.

Αρχικά όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΠΟΕΛ κλείνει δύο τρύπες που ήταν ανοιχτές και η ομάδα χρειαζόταν άμεσα ενίσχυση. Με τις φυγές του Αστίθ, του Γιαμπερέ, του Πιέρου και του Μπαράλ να ήταν δεδομένες οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν τεράστια ανάγκη να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ. Μετά από αυτές τις κινήσεις αυτό έχει γίνει πράξη και στον ΑΠΟΕΛ μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να ψάξουν να ενισχύσουν το ρόστερ και στις υπόλοιπες θέσεις. Ακολούθως τόσο ο Ποτέ όσο και ο Ρουέδα είναι κινήσεις χαμηλού ρίσκου που απέδειξαν την ποιότητά τους. Αυτό σημαίνει ότι στην ομάδα ξέρουν τι μπορούν να δώσουν αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετά καλό βιογραφικό και αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Ακριβώς λοιπόν για τον λόγο ότι πρόκειται για δοκιμασμένες και ποιοτικές λύσεις ο ΑΠΟΕΛ επωφελείται και οικονομικά. Το λέμε αυτό γιατί σπάνια τέτοιες επιλογές δεν βγαίνουν στους «γαλαζοκίτρινους» επομένως εκτιμάται ότι δεν θα χρειαστεί να ξοδευτούν λεφτά προκειμένου να αποδεσμεύουν κάποιο ποδοσφαιριστή λόγω κακής απόδοσης. Ένας άλλος παράγοντας που αναμένεται να ευνοήσει τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά την ομάδα είναι το γεγονός ότι μετά τις προσθήκες Ποτέ και Ρουέδα ο ΑΠΟΕΛ δεν καίγεται για παίκτες στις θέσεις αυτές. Αυτό συνεπάγεται ότι οι πρωταθλητές έχουν πολύ περισσότερο χρόνο μπροστά τους προκειμένου να κάνουν καλύτερη μελέτη και να βρουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν. Επίσης το γεγονός ότι θα μπορούν να περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή κάποιους ποδοσφαιριστές επιτρέπει στην ομάδα να φέρει ένα πρωτοκλασάτο όνομα τις τελευταίες μέρες τις μεταγραφικής περιόδου, δίνοντας του λιγότερα χρήματα από αυτά που θα ζητούσε τώρα.

Καταληκτικά η απόκτηση τόσο του Ποτέ όσο και του Ρουέδα αναμένεται να επιδράσουν θετικά στην ομάδα και να βάλουν τις πρώτες βάσεις για πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT