ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πωλητήριο σε Καρλάο

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Καρλάο στην Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στην ιταλική ομάδα και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, του χτύπησαν την πόρτα και κάποιοι σοβαροί τραυματισμοί που τον άφησαν μακριά από τα γήπεδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι ιθύνοντες της Τορίνο έχουν απογοητευτεί γιατί περίμεναν πολύ περισσότερα πράγματα από τον Βραζιλιάνο, όταν τον αγόραζαν από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι πιθανότητες αποχώρησης του Καρλάο από τον Τορίνο είναι πάρα πολλές. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη εάν παραμείνει στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας και τη νέα χρονιά.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση που έκανε προ ημερών ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Τορίνο. «Ορισμένοι παίκτες θα πρέπει να βρουν χώρο αλλού και ο Καρλάο θα μπορούσε να είναι ένας από αυτούς», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός.

Να σημειωθεί πως ο Καρλάο δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με την Τορίνο. Παρ’ όλα αυτά, οι Ιταλοί προτιμούν να πουλήσουν τον παίκτη με ένα λογικό αντίτιμο παρά να τον παραχωρήσουν δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα. Πάντως οι μετοχές του Καρλάο στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» έχουν πιάσει την κατιούσα μετά και από το κάκιστο εξάμηνο που έκανε με τη φανέλα της Τορίνο.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X