ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο τελευταίος των ακαδημιών

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε σήμερα αυτό που όλοι μας γνωρίζαμε, ότι δηλαδή δεν θα ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ινιάκι Αστίθ. Ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός ήταν το προτελευταίο κομμάτι του παζλ των ανανεώσεων και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει και η ανανέωση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός ότι είδε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται ακόμη περισσότερο αυτή την χρονιά. Μάλιστα το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται αφού σεζόν με σεζόν ο Νεκτάριος αγωνίζεται όλο και λιγότερο. Βέβαια αυτό είναι φυσιολογικό τόσο λόγω της ηλικίας του αλλά και λόγω της θέσης στην οποία αγωνίζεται. Ωστόσο το στοιχείο αυτό αν και λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν δεν θα επηρεάσει ιδιαίτερα την απόφαση για το αν θα παραμείνει ο Νεκτάριος και την επόμενη σεζόν στους πρωταθλητές.

Ο Αλεξάνδρου είναι ένας γνήσιος ΑΠΟΕΛίστας από κούνια και έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας. Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και σίγουρα σκοπός του είναι να την κλείσει εκεί, στην ομάδα που αγαπά. Μπορεί η αγωνιστική του προσφορά να μειώνεται χρόνο με τον χρόνο ωστόσο η παρουσία του στα αποδυτήρια θεωρείται επιβεβλημένη. Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής των ακαδημιών που κατάφερε να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και να βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ. Επομένως είναι από τους λίγους που γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ και τι πρεσβεύουν τα ιδανικά αυτής της ομάδας.

Ο Νεκτάριος για τους συμπαίκτες του είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και ειδικά οι νεαροί έχουν μόνο να μάθουν από την παρουσία του στον Αρχάγγελο. Η παραμονή του και την νέα χρονιά στην ομάδα προς το παρόν βρίσκεται στον αέρα αλλά αυτό εκτιμάται ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θέλει να κρατήσει τον αρχηγό της για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο στον Αρχάγγελο ενώ ο ίδιος ο Αλεξάνδρου ανέφερε πολλές φορές ότι το οικονομικό δεν θα σταθεί εμπόδιο και ότι αν τον θέλει η διοίκηση θα καθίσουν και θα τα βρουν.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου φαίνεται ότι θα είναι στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και την νέα σεζόν. Θα συνεχίσει να είναι ο αρχηγός της ομάδας και με την πείρα του και τα χρόνια του στην ομάδα θα συνεχίσει να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, τις αξίες και τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ στους νεότερους. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X