ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αναζητώντας τα 46 γκολ

Oι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης των 46 γκολ που άφησαν για παρακαταθήκη ο Γιαννιώτα και ο Πιέρος.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα παρουσιάσει σήμερα η ώρα 10:00 στο Χίλτον τον νέο προπονητή της ομάδας, Μάριο Μπέιν. Ουσιαστικά η παρουσίαση αυτή θα σηματοδοτήσει και την έναρξη της νέας εποχής στην οποία μπαίνει η ομάδα. Μια εποχή που όλοι εύχονται να είναι το ίδιο επιτυχημένη με τα προηγούμενα χρόνια.

Το κεφάλαιο προγραμματισμού στον ΑΠΟΕΛ είναι ορθάνοιχτο και οι εξελίξεις τρέχουν διαρκώς και σε πολλά μέτωπα. Στόχος της διοίκησης είναι να έχει ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ της νέας σεζόν διαθέσιμο στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Μια από τις γραμμές που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση είναι αυτή της επίθεσης αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» με την λήξη της σεζόν αποδυναμώθηκαν σημαντικά. Συγκεκριμένα Πιέρος Σωτηρίου και Γιάννης Γιαννιώτας αποτελούν παρελθόν, πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που ήταν εξαιρετικά χρήσιμοι μέσα στη σεζόν.

Βάζοντας κάτω τους αριθμούς των δύο ποδοσφαιριστών που αποχωρούν βλέπουμε ότι το κενό που αφήνουν είναι μεγάλο και πρέπει να αναπληρωθεί άμεσα. Ο Πιέρος πριν αφήσει τον ΑΠΟΕΛ για την Κοπεγχάγη κατάφερε να σκοράρει 28 γκολ και να δώσει 2 ασίστ έχοντας συνεισφορά σε 30 γκολ από τα 109 της ομάδας του. Από την πλευρά του ο Γιαννιώτας έχει σκοράρει 8 γκολ και έχει δώσει άλλες τόσες ασσίστ. Συνολικά οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν άμεση εμπλοκή στα 46 από τα 109 γκολ της ομάδας τη σεζόν 2016-17. Γίνεται επομένως αντιληπτό ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να βρουν δύο ισάξιους αντικαταστάτες που θα αναπληρώσουν το κενό των δύο ποδοσφαιριστών.

Το έργο της επιτροπής προγραμματισμού δεν θα είναι εύκολο αφού οι καλοί ποδοσφαιριστές αργούν να πάρουν την απόφαση για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Ωστόσο έχει ήδη αποκτηθεί ο Μίκαελ Ποτέ και γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης του αντί-Γιαννιώτα με τον Μπεν του Πανιωνίου να είναι ο βασικός υποψήφιος. Επίσης στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν να βρεθούν λύσεις και εκ των έσω και αυτές ακούνε στο όνομα Εμπεσίλιο και Μπερτόλιο. Αμφότεροι είναι δύο ποδοσφαιριστές που έδωσαν ελάχιστα την φετινή σεζόν και όλοι αναμένουν από αυτούς η συνεισφορά τους να είναι μεγαλύτερη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Καταληκτικά λοιπόν οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης των 46 γκολ που άφησαν για παρακαταθήκη ο Γιαννιώτα και ο Πιέρος. Μάλιστα η εξεύρεσή τους φαντάζει και η πρώτη χρονικά ανάγκη για τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X