ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παίζει του Γιαννιώτα στην Νότιγχαμ αλλά...

Το όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα έχει συνδεθεί εδώ και μερικές μέρες με την Νότιγχαμ Φόρεστ. Φυσικά αυτός που συνδέει τον Γιαννιώτα με τον Αγγλικό σύλλογο δεν είναι άλλος από τον Μαρινάκη. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ είναι ο κοινός παρονομαστής, ενώ παράλληλα ο μάνατζερ του Γιαννιώτα είναι και μάνατζερ του Βέλλιου, παίκτης που αγωνίστηκε στην Νότιγχαμ.

Βέβαια ο Γιαννιώτας αποτελεί ένα ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και αυτό το αναγνωρίζουν στην Νότιγχαμ, όμως οι φίλοι της ομάδας έχουν αρχίσει τη γκρίνια για τον Ελλαδίτη από τώρα. Χαρακτηριστικά στο site nottinghamforestrumours.co.uk οι οπαδοί συζητούν για τον Γιαννιώτα και οι πλείστοι είναι αρνητικοί. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση η ομάδα τους να είναι η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού (γεμίζοντας με δανεικούς από τον Πειραιά) και αυτό το τονίζουν καθαρά.

Φυσικά την επιλογή του Γιαννιώτα όπως αναφέρεται σε διάφορα δημοσιεύματα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, δεν την έκανε ο Μαρινάκης άλλα ο προπονητής της Νότιγχαμ. Όμως η περίπτωση του Γιαννιώτα είναι ιδιαίτερη και ο λόγος είναι ο Ολυμπιακός. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ελλαδίτη στον Πειραιά και ο Γιαννιώτας θα φύγει μόνο αν και εφόσον ο προπονητής του Ολυμπιακού (είτε ο Λεμονής, είτε άλλος) επιλέξει πως δεν τον θέλει. Σε αντίθετη περίπτωση ούτε η Νότιγχαμ αλλά ούτε και κάποια άλλη ομάδα θα πάρει τόσο απλά τον Ελλαδίτη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση