ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όταν ο Μπέιν «καθάρισε» τον Βάτερμαν

Ο Μπόι Βάτερμαν αποτελεί ένα εξαιρετικό τερματοφύλακα. Ένα πραγματικό φύλακα άγγελο για την εστία του ΑΠΟΕΛ, που έχει προσφέρει πολλά. Μάλιστα ο Ολλανδός τερματοφύλακας είχε μια εξαιρετική καριέρα και όλα έδειχναν πως θα φτάσει πολύ ψηλά όμως ο Μπέιν (ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ) «καθάρισε» τον Βάτερμαν.

Την περίοδο 2006/7 η Αλκμάαρ του Λούις Φαν Χάαλ είχε ένα μεγάλο πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα. Ο πρώτος τερματοφύλακας Didulica ήταν τραυματίας για καιρό και η ατυχία όμως δεν σταμάτησε καθώς και ο δεύτερος τερματοφύλακας ο Sinouh (ίσως τον θυμάστε από το πέρασμα του στην Ομόνοια) είχε επίσης τραυματιστεί. Η λύση για τον Φαν Χάαλ άκουγε στο όνομα Μπόι Βάτερμαν. Ο νεαρός τότε Μπόι πήρε τη μεταγραφή που έψαχνε σε μεγάλη ομάδα (τότε η Αλκμάαρ πάλευε για πρωτάθλημα) και ήθελε να αποδείξει πως μπορεί. Το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά χάθηκε, όμως ο Βάτερμαν παρέμεινε βασικός.

Την επόμενη σεζόν ο Βάτερμαν ξεκίνησε και πάλι βασικός και μάλιστα τα πήγαινε αρκετά καλά. Αγωνίστηκε 22 φορές σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, όμως κάποια από τα γνωστά του λάθη έφεραν σιγά σιγά μουρμούρα. Σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια ο Βάτερμαν βρέθηκε να αγωνίζεται ενάντια στην NEC της οποίας τότε προπονητής ήταν Μπέιν. Και η ομάδα του Μπέιν δεν είχε σταματημό. Έριξε 5 τέρματα στον Βάτερμαν και η μουρμούρα δεν είχε τελειωμό. Αποτέλεσμα ο Ολλανδός πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ έχασε τη θέση του από τον Σέρχιο Ρομέρο.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μπέιν «καθάρισε» τότε τον Βάτερμαν. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και οι Βάτερμαν και Μπέιν βρίσκονται στον ΑΠΟΕΛ μαζί. Οι Ολλανδοί πλέον θα δουλέψουν μαζί ώστε οι «γαλαζοκίτρινοι» να πετύχουν τους στόχους τους.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT