ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καθορίζει το πλάνο

Βάσει των όσων γνωρίζουμε για τον Μάριο Μπέιν πρόκειται για ένα προπονητή που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσει να εφαρμόσει και στον ΑΠΟΕΛ.

Το σίριαλ με τον αντικαταστάτη του Τόμας Κρίστιανσεν κράτησε μόνο δύο μέρες αφού στον ΑΠΟΕΛ κινήθηκαν αστραπιαία προκειμένου να βρουν τον διάδοχό του. Αυτός τελικά ήταν ο Μάριο Μπέιν που προκρίθηκε έναντι του Βλάντα Μιλόγεβιτς και του Γιώργου Δώνη και τελικά ήρθε σε συμφωνία χθες το απόγευμα με την ομάδα της Λευκωσίας.

Αυτή ήταν και η τελευταία ουσιαστική εκκρεμότητα προκειμένου οι «γαλαζοκίτρινοι» να μπουν για τα καλά σε ρυθμούς προγραμματισμού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο 53χρονος Ολλανδός τεχνικός καλείται μέσα στις επόμενες μέρες να αξιολογήσει το ρόστερ  και να πει στην ομάδα προγραμματισμού τις θέσεις στις οποίες θέλει να ενισχυθεί η ομάδα. Ήταν γι’ αυτό που ήταν απαραίτητο το θέμα του προπονητή να ξεκαθαρίσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Βάσει των όσων γνωρίζουμε για τον Μάριο Μπέιν πρόκειται για ένα προπονητή που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό θα προσπαθήσει να εφαρμόσει και στον ΑΠΟΕΛ. Επομένως αφού αξιολογήσει έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές του ακολούθως θα υποδείξει και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα θέλει να έχει στην ομάδα του. Πάντως παλαιότερα ο Τόζα Σάμπουριτς είχε αναφέρει ότι η ομάδα με 5-6 μεταγραφές θα παλέψει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League. Με τα υφιστάμενα δεδομένα αυτός ο αριθμός φαντάζει μικρός αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα φύγουν από την ομάδα οι Μπαράλ, Αστίθ, Γιαμπερέ, Κάνιας. Επίσης αποχωρήσεις ίσως υπάρξουν και από παίκτες που έχουν συμβόλαια επομένως 6 μεταγραφές ίσως να μην είναι αρκετές για να στελεχωθεί ιδανικά η ομάδα.

Πάντως οι δύο πρώτες προσθήκες για τον ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός και αυτές είναι ο Χεσούς Ρουέδα και ο Μίκαελ Ποτέ. Ο Χοσέ Λορένθο έχει ήδη κι’ άλλους ποδοσφαιριστές στα υπόψη του αφού δεν σταμάτησε την αναζήτηση ποτέ. Ωστόσο τώρα με την άφιξη του Μάριο Μπέιν οι δύο άνδρες θα έρθουν σε συνεννόηση προκειμένου το ρόστερ της νέας χρονιάς να είναι σχεδόν συμπληρωμένο με την έναρξη του βασικού στάδιου της προετοιμασίας.

Επομένως οι μέρες που ακολουθούν αναμένεται να είναι κρίσιμες για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Μάριο Μπέιν καλείται να καθορίσει το πλάνο και η επιτροπή προγραμματισμού να το υλοποιήσει. Μόνο αν κάνουν όλοι σωστά την δουλειά τους θα έχει ο ΑΠΟΕΛ υπαρκτές ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT