ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Ολλανδός ο εκλεκτός

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι διεργασίες τις τελευταίες μέρες ήταν έντονες προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να καταλήξει σε προπονητή όσο νωρίτερα γίνεται. Μετά και τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται ότι οι διοικούντες της ομάδας έχουν καταλήξει στον εκλεκτό που θα καθίσει στον ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ.

Αυτός είναι ο Ολλανδός, Μάριο Μπέιν για τον οποίο η ιστοσελίδας μας αναφέρθηκε σήμερα το πρωί. Ο Μπέιν ήταν ουσιαστικά αυτός που επιβίωσε από το short list της αρμόδιας επιτροπής αφού τόσο η περίπτωση του Μιλόγεβιτς όσο και αυτή του Δώνη αποκλείστηκαν για διαφορετικούς λόγους. Αξίζει να τονίσουμε ότι για τον Ολλανδό ο ΑΠΟΕΛ είχε ενδιαφερθεί ξανά ωστόσο τότε προτιμήθηκε ο Θόρστεν Φίνκ.

Η μοίρα όπως φαίνεται ήθελε τον Μπέιν να σμίξει με τους «γαλαζοκίτρινους» και έτσι με 2.5 χρόνια καθυστέρηση ο 53χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει αρκετές επιτυχίες στην καριέρα του ενώ χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να κτίζει ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο με μικρό μπάτζετ. Στο παρελθόν έχει προπονήσει ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό όπως η Φέγενορντ και η Γκένκ ενώ έχει αναδείξει και πολλά ταλέντα.

Ζητούμενο πλέον είναι ο Μπέιν να καταφέρει να στεριώσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και να δείξει έργο. Ο πρώτος του στόχος δεν θα είναι εύκολος να υλοποιηθεί και αφορά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X