ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Παίζει» για Ολυμπιακό, στο βάθος η Νότιγχαμ

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sportdog.gr κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Τόμας Κρίστιανσεν.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να πάει «πακέτο» με τον Γιαννιώτα στην Νότιγχαμ Φόρεστ ο Δανός τεχνικός.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Το παράθυρο για τον Τόμας Κρίστιανσεν άνοιξε ξανά διάπλατα για τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να χειρίζεται προσωπικά, πλέον, την υπόθεση "προπονητής" για τους Πειραιώτες.

Το διαζύγιο του Δανού τεχνικού με τον ΑΠΟΕΛ ανοίγει ξανά νέο κύκλο συζητήσεων για το ενδεχόμενο να πιάσει Λιμάνι και, πλέον, ο Ολυμπιακός μπορεί έχει ουσιαστικές επαφές μαζί του και να βρει γρήγορα μια λύση, αν κινηθεί με αποφασιστικότητα και διάθεση να τελειώσει άμεσα την εκκρεμότητα που υπάρχει στον πάγκο του.

Πάντως, το γεγονός ότι το διαζύγιο του Κρίστιανσεν με τον ΑΠΟΕΛ επήλθε λόγω των υπέρογκων -όπως χαρακτηρίστηκαν στην Κύπρο- απαιτήσεων του 44χρονου προπονητή, προφανώς και δείχνει πως και ο ίδιος έχει κάτι καλό από οικονομικής άποψης στα χέρια του και ότι δύσκολα θα μείνει άνεργος για πολύ καιρό.

Το θέμα είναι αν έχει πειστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης πως ο Κρίστιανσεν είναι ο ιδανικός για τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς το αφεντικό του πειραϊκού συλλόγου φαίνεται πως θα κάνει και την τελική επιλογή. Αυτό προκύπτει και από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, πως ο Κριστιάν Καρεμπέ σα σύμβουλος στρατηγικής της "ερυθρόλευκης" διοίκησης έχει εισηγηθεί να προχωρήσει η ομάδα με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο της, θεωρώντας πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για το σχεδιασμό της ομάδας και τη διαμόρφωση του ρόστερ, ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται ακόμα στην αγορά για προπονητή από το εξωτερικό δείχνει πως το αφεντικό των Πειραιωτών έχει πειστεί πως κάτι πραγματικά καλό μπορεί να προκύψει και ότι υπάρχει ο χρόνος, λόγω των διασυνδέσεων που έχουν δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια με τα καλύτερα γραφεία μάνατζερ του κόσμου, να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να αποκτηθούν σύντομα κάποιοι παίκτες πρώτης γραμμής.

Μάλιστα, φημολογίες των τελευταίων ωρών δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να πάνε "πακέτο" στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Κρίστιανσεν με τον Γιάννη Γιαννιώτα, που συνεργάστηκαν εξαιρετικά στον ΑΠΟΕΛ και στο Λιμάνι του Πειραιά να κατηφορίσουν ο Αϊτορ Καράνκα με τον Φάμπιο, που ήταν μαζί στη Μίντλεσμπρο.

Μάλιστα, το σενάριο να μη μείνει ούτε και φέτος στον Ολυμπιακό ο Γιαννιώτας ενισχύεται από το γεγονός πως έχει επανέλθει πολύ δυναμικά στο προσκήνιο το όνομα του Βλάντιμιρ Βάις κι ενώ οι θέσεις των εξτρέμ είναι αυτή τη στιγμή έτσι κι αλλιώς υπερπλήρεις στο Λιμάνι...

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT