ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προς Νότιγχαμ ο Γιαννιώτας;

Ένα από τα κεφάλαια που είναι ανοικτά στον ΑΠΟΕΛ είναι αυτό του Γιαννιώτα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα ο Γιαννιώτας δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ αλλά και στον Ολυμπιακό. Το sportdog.gr αναφέρει πως ο Γιαννιώτας θα φύγει από τον Ολυμπαικό ως δανεικός στη Νότιγχαμ.

Αναλυτικά το δημοσιεύμα του sportdog.gr:

Μπορεί να ανήκει στον Ολυμπιακό εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια, καθώς έφυγε δανεικός στα μέσα της πρώτης του σεζόν στο Λιμάνι.

Ο λόγος για τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος αν και έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, δεν είναι σίγουρο ότι θα φορέσει ούτε φέτος τα ερυθρόλευκα. Ο Έλληνας άσος, τέλειωσε σήμερα τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του.

Αυτή τη στιγμή, φαίνεται απίθανο να συνεχίσει στην κυπριακή ομάδα και όλα δείχνουν ότι θα γυρίσει στο Ρέντη για προπονήσεις, έστω και προσωρινά, μέχρι να βρεθεί η επόμενη ομάδα του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιαννιώτας να φύγει από τον Ολυμπιακός ως δανεικός στη Νότιγχαμ, η οποία πρόσφατα πέρασε στην ιδιοκτησία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X