ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το απόγευμα συνάντηση με Κρίστιανσεν»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γίωργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΑΠΟΕΛ. Από το χαμένο τρόπαιο στον Κρίστιανσεν και το θέμα με τις φασαρίες στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Για το γεγονός πως δεν τελείωσε ιδανικά η χρονιά: «Θέλαμε να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο της κατάκτησης του κυπέλλου, αλλά στο ποδόσφαιρο το τι θέλεις και το τι πετυχένεις δεν είναι πάντα το ίδιο. Χθες παίξαμε ένα τελικό με τον Απόλλωνα που ξέραμε πως θα κριθεί στις λεπτομέρειες και δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, πλέον βλέπουμε την επόμενη μέρα. Η ήττα εξετάζεται όπως πρέπει να εξεταστεί και θα γίνει απολογισμός. Σύντομα πρέπει να ξεκινήσουμε και πάλι την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν. Τον Ιούλη μάλιστα θα έχουμε τα πρώτα μας Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον αγώνα: «Αν πρέπει να γίνει ένας απολογισμός σε σχέση με την αγωνιστική εικόνα του τελικού, τότε πρέπει να πούμε πως ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε πολύ καλά, είχαμε καλές ευκαιρίες με τους Πιέρο και Εφραίμ. Μέχρι το 25’ ήμασταν καλύτεροι. Από εκεί και πέρα ο Απόλλωνας ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να γίνει απειλητικός. Το δεύτερο ημίχρονο είναι μια άλλη ιστορία. Ήρθε η κόκκινη και όπως φάνηκε ο Απόλλωνας προσαρμόστηκε καλύτερα. Ο Απόλλωνας αμυνόταν σωστά και ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και γι αυτό λέμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που κατέκτησε το κύπελλο».

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε Απόλλωνα και ΑΕΚ: «Το ποιες ομάδες κερδίζεις και ποιες δεν καταφέρνεις να κερδίσεις έχει να κάνει με κάποια επιμέρους ζητήματα. Το γεγονός αυτό δεν έχει καμιά σχέση με το τι έχει πετύχει και τι δεν πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ. Συνήθως κοιτάζουμε και βάζουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στα αρνητικά. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει όλες τις άλλες ομάδες εκτός από ΑΕΚ και Απόλλωνα, είχε την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση με ρεκόρ, και πήρε πολλές βραβεύσεις από τους αντιπάλους. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που μας έχει δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια. Έχουν βρει την φόρμουλα αντιμετώπισης του ΑΠΟΕΛ και μπράβο τους. Όμως ο Απόλλωνας δεν θα σταθεί στα θετικά του αλλά στα αρνητικά του. Με την σειρά μας το ίδιο θα κάνουμε και θα βρούμε τις λύσεις στα αρνητικά».

Για το θέμα Κρίστιανσεν: «Το τι γράφουν οι δημοσιογράφοι είναι ένα θέμα. Από εκεί και πέρα εμείς έχουμε πει από τον Φλεβάρη που έγινε η πρόταση ανανέωσης στον Κρίστιανσεν και δεν υπήρξε ταύτιση για ανανέωση, είχαμε πει πως το όλο θέμα θα το δούμε με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μάλιστα σήμερα θα υπάρξει συνάντηση, θα γίνει η εκτίμηση των όσων έγιναν, θα υπάρξει η συζήτηση και θα δούμε».

Για τα πολλά δημοσιεύματα περί Κρίστιανσεν: «Αυτό είναι αποτέλεσμα του γεγονότος πως τον τελευταίο καιρό δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή. Σήμερα αργά το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση με τον Κρίστιανσεν και θα ξεκαθαρίσει το όλο θέμα».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Είναι υποκειμενικό για το πόσες μεταγραφές χρειάζονται. Αυτό φάνηκε και τον Γενάρη με τον Καρλάο, καθώς υπήρξε πρόταση και έφυγε. Αυτό άλλαξε τον προγραμματισμό. Βέβαια τώρα αν φύγει ο Κρίστιανσεν, ο νέος προπονητής θα πρέπει να κάνει την αξιολόγηση του ρόστερ. Στον ΑΠΟΕΛ πάντως λειτουργούμε με ένα κορμό και ανάλογα υπάρχουν προσθαφαιρέσεις».

Για τους δανεικούς: «Πρέπει να κάνουμε υπομονή. Το ορθότερο είναι αν υπάρχει μια πράξη να την λαμβάνουμε ως γεγονός, αν είναι θεωρίες δεν μπορούμε να τα σχολιάζουμε».

Για τις τιμωρίες: «Είναι τραγικό να βλέπουμε γεγονότα όπως τα χθεσινά και αυτό δεν ισχύει μόνο για τον ΑΠΟΕΛ. Να πούμε πάντως πως κουβαλούμε ένα κλειστό νότιο πέταλο και δυο κεκλεισμένων. Οι ενέργειες είναι καταδικαστέες. Το θέμα όμως είναι ποια μέτρα μπορούν να πάρουν οι ομάδες για να αντιμετωπίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Τα μέλη του συμβουλίου δεν είναι αυτά που θα ελέγξουν τον κόσμο, τη συμπεριφορά κάποιων ακραίων στοιχείων. Αυτοί που πρέπει να ακούσουν και να λειτουργήσουν προς αντιμετώπιση των συμβάντων ας το κάνουν. Οι αρμόδιοι που μπορούν να κάνουν κάτι ας το κάνουν. Πρέπει και η ίδια η ΚΟΠ να δει ποια είναι τα σωστά και τα λάθη και να λειτουργήσει επί του θέματος. Πρέπει και η ίδια η πολιτεία να δώσει λύση στο όλο θέμα. Δεν είναι αποποίηση των ευθυνών, όλες οι ομάδες και οι διοικήσεις ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν και τι να κάνουν. Ο Οπαδισμός στην Κύπρο σε μια χώρα που μεγάλο ποσοστό ασχολείται με το ποδόσφαιρο, είναι πολύ καλός και σωστός. Δεν είναι τα παιδιά που 90’ λεπτά φωνάζουν που φταίνε. Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι μάζες ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα τους και αφιερώνουν πολλές ώρες. Το θέμα είναι να βρεθούν οι τρόποι να μπορέσουμε να αφαιρέσουμε τις κακές επιρροές από τους πυρήνες».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X