ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν είναι το τέλος του κόσμου

Στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει κατήφεια κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού όλοι ήθελαν το double.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε άδοξα για τον ΑΠΟΕΛ αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» απέτυχαν να κερδίσουν για ακόμη μια φορά φέτος τον Απόλλωνα και συνεπώς έχασαν τον κύπελλο. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν έδωσε χθες το 60ο της παιχνίδι στην χρονιά και η κούραση ήταν εμφανής.

Οι ποδοσφαιριστές για ακόμη μια φορά παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δικαίως έχασαν αν και ο Απόλλωνας δεν ήταν καλύτερος. Από τον ΑΠΟΕΛ χθες απουσίαζε το ομαδικό πνεύμα, η αποτελεσματικότητα και η δημιουργία φάσεων. Το παιχνίδι της ομάδας ήταν πολύ προβλεπτό ενώ κανένας δεν μπόρεσε να πάρει την ομάδα στους ώμους του. Αντιθέτως ένα λάθος στοίχισε τελικά το γκολ και το τρόπαιο αφού ο Μοράις χάνει στο μαρκάρισμα τον Βινίσιους και ο Πάρντο περισσότερο στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυά του αντί να την αποκρούσει.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν κατά πάσα πιθανότητα αποτελεί παρελθόν αφού δεν έπεισε την διοίκηση ότι είναι ο κατάλληλος για να είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Η απόφαση όπως φαίνεται είχε παρθεί εδώ και καιρό και δεν έπαιξε ρόλο το ψεσινό αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως φαίνεται την ήξεραν τόσο ο ίδιος ο Δανός όσο και οι ποδοσφαιριστές και επομένως πιθανόν να επηρεάστηκαν όλοι τους. Οι λόγοι για τους οποίους αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία ΑΠΟΕΛ-Κρίστιανσεν θα φανούν μέσα στις επόμενες μέρες και αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί με την απόλυση αυτή δημιουργούνται προηγούμενα για όποιον και να καθίσει από εδώ και πέρα στον πάγκο της ομάδας. Δηλαδή τι άλλο θα έπρεπε να κάνει φέτος ο Δανός για να κερδίσει νέο συμβόλαιο; Πάντως όποιος αμφισβητεί ότι ο Κρίστιανσεν δεν είχε σημαντική συμβολή στις επιτυχίες της ομάδας απλά εθελοτυφλεί.

Εν πάση περιπτώσει, στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει κατήφεια κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αφού όλοι ήθελαν το double. Οι ποδοσφαιριστές έχουν λίγες μέρες να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Σαφώς και δεν είναι όλα μαύρα στην ομάδα, εξάλλου είναι αδύνατο να είναι μετά από μια τέτοια χρονιά. Καμία άλλη ομάδα στην Κύπρο δεν θα μπορούσε να συνδυάσει Ευρωπαϊκή πορεία με πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ το κατάφερε και όλοι οι συντελεστές αυτών των επιτυχιών πρέπει να είναι περήφανοι.

Η πιο κουραστική χρονιά στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ έχει από χθες τελειώσει και είναι πέρα για πέρα πετυχημένη. Σήμερα όλοι μπαίνουν σε εντατικούς ρυθμούς προγραμματισμού με στόχο η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει την είσοδό της στους ομίλους του Champions League.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X