ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέρα γιορτής

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα αγώνα αδιάφορο βαθμολογικά. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε χθες τον Αστίθ να προπονείται ξανά κανονικά και να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι.

Ο σημερινός αγώνας είναι από τους λίγους όπου το ενδιαφέρον δεν θα είναι στο παιχνίδι αλλά στην φιέστα που θα ακολουθήσει μετά. Οι φετινοί πρωταθλητές θα γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του 5ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και 26ου στην ιστορία τους. Οι τακτικές, τα συστήματα και το ποιοι θα αγωνιστούν λίγη σημασία θα έχουν αφού στο τέλος ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία θα αποθεωθούν όλοι.

Τον κόσμο της ομάδας που θα βρεθεί στο γήπεδο θα αναλάβουν να διασκεδάσουν οι Οnirama ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος θα είναι ο παρουσιαστής της μεγάλης αυτής βραδιάς. Όπως δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος η φιλοσοφία της φιέστας θα έχει να κάνει με τα πέντε σερί πρωταθλήματα και σε αυτά τα πλαίσια θα θυμηθούν όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο τους πρωταγωνιστές των προηγούμενων 4 χρόνων. Από την φιέστα δεν θα λείψουν ούτε οι εκπλήξεις όπως επισήμαναν από τον ΑΠΟΕΛ και όλοι περιμένουμε να δούμε ποιες θα είναι αυτές.

Από εκεί και πέρα τους φίλους του ΑΠΟΕΛ θα τους χαροποιούσε και μια νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Οι «γαλάζιοι» είναι αήττητοι φέτος από την ομάδα της Λευκωσίας και αυτό οι «γαλαζοκίτρινοι» θα ήθελαν να τερματιστεί. Πέραν από το γόητρο η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν κυνηγά να σπάσει το ρεκόρ των γκολ στην περσινή χρονιά που είναι 108 με τους «γαλαζοκίτρινους» αυτή την στιγμή να έχουν 107 και να χρειάζονται άλλα 2.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε προβλέψεις για το αρχικό σχήμα αφού η ιδιομορφία του αγώνα είναι τέτοια που όλα είναι πιθανά. Τα δύο σενάρια που μπορεί να εφαρμοστούν είναι δύο και το κάθε ένα έχει αρνητικά και θετικά. Ο Τόμας Κρίστιανσεν ή θα επιλέξει να κάνει πρόβα τελικού ή θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές για να τους έχει πανέτοιμους για την Τετάρτη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X