ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ετοιμος τον Οκτώβρη ο Αρχάγγελος»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

Τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου, Γιώργο Παττίχη:

Ετοιμασίες :«Τρέχουμε να προλάβουμε. Είμαστε στο ΓΣΠ για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Θέλουμε ο κόσμος να γιορτάσει και να δοθεί η ανταπόδοση στους παίκτες. Κλείνει η πορεία στο πρωτάθλημα και έχουμε στο μυαλό το Κύπελλο. Θα είναι μια ατμόσφαιρα εορταστική με το Χρίστο Φερεντίνο και τους Onirama. Θα υπάρξουν και άλλες στιγμές, που τις αφήνουμε για τον κόσμο. Επειδή γιορτάζουμε το πέμπτο συνεχόμενο, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της πενταετίας θα παρελάσουν από οθόνη. Ποδοσφαιριστές και προπονητές. Η φιέστα όμως είναι για την ομάδα του 2016-17. Θα προσπαθήσουμε να εκμηδενίσουμε το χρόνο από τη λήξη του ματς στην έναρξη της φιέστας. Σε σχέση με την απονομή θα γίνει μια ώρα και ένα τέταρτο περίπου μετά την έναρξη».

Εισιτήρια για φιέστα :«Έμειναν λίγα στη Δυτική. Πιστεύω ότι μέχρι τη μέρα του αγώνα θα εξαντληθούν όλα ».

Κίνητρο :«Σε κάθε ματς έχουμε κίνητρο. Σε αυτό που έρχεται είναι το να ξεπεραστεί ο αριθμός στο συνολικό σκοράρισμα. Είμαστε στα 107 γκολ. Επίσης να διατηρηθεί το εντός έδρας αήττητο».


Σχεδιασμός: «Προσθήκες θα γίνουν μετά τον τελικό. Οι αφαιρέσεις δεν μας απασχολούν τώρα. Ψάχνουμε για ποδοσφαιριστές ποιότητας. Ο μεγάλος στόχος είναι να περάσουμε ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ. Σε αυτό κτίζουμε. Προσδοκούμε να είμαστε πανέτοιμοι από πλευράς σχεδιασμού την κατάλληλη στιγμή».

Δηλώσεις του πρώην αντιπροέδρου Ιωαννίδη περί μη ιδιοκτησίας της γης στον Αρχάγγελο σε σχέση με τα έργα. «Δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης αυτό. Το ΑΠΟΕΛ σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες προχωρά στα έργα βελτίωσης. Οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει έγκριση για τα έργα, που τονίζω ότι, δεν επηρεάζουν την ομάδα. Ο νέος Αρχάγγελος τον Οκτώβριο, θα είναι έτοιμος».

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση