ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Θα γίνουν 5-6 μεταγραφές»

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Σερβίας παραχώρησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η αρχική τοποθέτηση του Σάμπουριτς:

«Γιορτάσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος όμως δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση. Περιμένουμε τον τελικό της 24ης Μαΐου. Θέλουμε να νικήσουμε τον Απόλλωνα και να κάνουμε το νταμπλ.»

Που κυμαίνεται ο προϋπολογισμός του ΑΠΟΕΛ;

«Κυμαίνεται γύρω στα 12-13 εκατομμύρια ευρώ. Είναι σημαντικό να προκριθούμε σε ευρωπαϊκό όμιλο γιατί θα εξασφαλίσουμε ένα ποσό της τάξης των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.»

Ο στόχος είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ξεκινούμε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο και ελπίζουμε ότι αυτή τη χρονιά θα είμαστε πιο τυχεροί στην κλήρωση. Πέρσι αποκλείσαμε μια ομάδα της Ουαλίας και στη συνέχεια βγάλαμε έξω την Ρόζενμποργκ όμως μετά βρήκαμε στο δρόμο μας την Κοπεγχάγη που μας απέκλεισε. Αγωνιστήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κερδίσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό και τερματίσαμε πρώτοι. Κάναμε την έκπληξη και βγάλαμε έξω την Μπιλμπάο όμως στη φάση των 16 αποκλειστήκαμε από την Άντερλεχτ. Η βελγική ομάδα ήταν καλύτερη από μας, δυσκόλεψε ακόμα και τη Γιουνάιτεντ η οποία προκρίθηκε στον τελικό και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου.»

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν στην ομάδα σας;

«Θα πρέπει να αποκτήσουμε πέντε με έξι παίκτες για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη. Το Ιανουάριο δανειστήκαμε παίκτες από την Αστάνα και την Μπορτντό οι οποίοι θα επιστρέψουν στις ομάδες τους. Θέλουμε να προσθέσουμε νέο αίμα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα μπορεί να σταθεί άξια στην Ευρώπη.»

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ενδιαφέρεται για Σέρβους παίκτες;

«Οι καλοί Σέρβοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ ακριβοί για τον ΑΠΟΕΛ, ειδικά όταν δεσμεύονται με συμβόλαιο. Θα πρέπει να πληρώσουμε 2-3 εκατομμύρια για να φέρουμε ένα ποιοτικό Σέρβο στον ΑΠΟΕΛ. Είναι ακριβή η σερβική αγορά. »

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT