ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διεκδικούν σήμερα τον τίτλο

Σε ρυθμούς τελικού για το Προαιρετικό Κύπελλο Νέων U-21 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας.

Το τρόπαιο στον τελικό που θα διεξαχθεί σήμερα στις 19:00 στο Μακάρειο Στάδιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας.

Οι δύο ομάδες στελεχωμένες από αξιόλογους ποδοσφαιριστές και με διεθνείς εμπειρίες στις Εθνικές μας ομάδες, υπόσχονται θέαμα στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σε επίπεδο Νέων.

Για λόγους ασφάλειας και για σκοπούς καταμέτρησης των φιλάθλων, στις δύο ομάδες παραχωρήθηκε ίσος αριθμός εισιτηρίων τα οποία θα είναι απαραίτητα για να εισέλθει κάποιος στο Στάδιο.

Τα εισιτήρια παραχωρήθηκαν εκ των προτέρων και δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο.

Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχο θα είναι το ΑΠΟΕΛ οι φίλοι του οποίου θα καταλάβουν την κεντρική εξέδρα. Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας θα καταλάβουν την ανατολική εξέδρα.

Το σημερινό ραντεβού θα είναι το τρίτο φετινό για τις δύο ομάδες, καθώς αναμετρήθηκαν άλλες δύο φορές στο Πρωτάθλημα Νέων Α’ Κατηγορίας.

Στον πρώτο γύρο έφεραν ισοπαλία 0-0 και στο δεύτερο γύρο νίκησε με 1-0 η Ομόνοια με γκολ του Απόλλωνα Βασιλείου στο 50ο λεπτό.

Πως έφτασαν στον τελικό
Το ΑΠΟΕΛ για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε την Αγία Νάπα με 8-1 και 3-0, τον Εθνικό Άχνας με 3-0 και στην ημιτελική φάση τον Ολυμπιακό με 2-1.

Η Ομόνοια απέκλεισε τον Χαλκάνορα με 4-0 και 1-0, την Ανόρθωση με 1-0 και στην ημιτελική φάση την ΑΕΚ με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι μετά το ισόπαλο 3-3.

*Ο φετινός θα είναι ο τρίτος τελικός της διοργάνωσης. Στον πρώτο τελικό ο Απόλλωνας νίκησε το ΘΟΪ Λακατάμιας με 3-1 και στον περσινό τελικό το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 4-0 της Ανόρθωσης.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X