ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ώρα των πράξεων

Ο τίτλος που επιλέξαμε μόνο τυχαίος δεν είναι, αυτή την έκφραση είναι που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ σε πρωινές του δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0. O Τόμας Κρίστιανσεν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του πλην του Εμπεσίλιο.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μέχρι τώρα είχαν πολλές ευκαιρίες να κατακτήσουν τον τίτλο και τις πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων. Το Σάββατο απαγορεύεται να πράξουν το ίδιο αφού η κατάκτηση του τίτλου θα γίνει εξαιρετικά αμφίβολη. Τόσο ο Τόμας Κρίστιανσεν όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναφέρθηκαν σε δηλώσεις τους ότι πρέπει να τελειώσουν την υπόθεση τίτλος όσο πιο σύντομα γίνεται. Ήρθε πλέον η ώρα να αποδείξουν ότι αυτά που είπαν τα εννοούν και για να το κάνουν αυτό πρέπει να μπουν στο γήπεδο αύριο η ώρα 18:00 και να κυριαρχήσουν επί του αιώνιου αντίπαλου.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Ομόνοια ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αν δεν αποδειχτεί πρώτα μέσα στο γήπεδο. Είναι γι’ αυτό τον λόγο που ο Τόμας Κρίστιανσεν με το σύστημα που θα παρατάξει την ομάδα του πρέπει να την βοηθήσει στο να κατακτήσει την νίκη. Πειράματα προηγούμενων αγωνιστικών πρέπει να αποφευχθούν ενώ δεν υπάρχει και ουσιαστικός λόγος για να γίνουν αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι γεμάτοι και θα γίνει μάχη ακόμη και για μια θέση στην 22άδα.

Ο Δανός βλέποντας την ομάδα του να μην πετυχαίνει γκολ απέναντι στην ΑΕΚ θα φυσιολογικά θα κάνει τις περισσότερες αλλαγές στην επιθετική του γραμμή. Στα φτερά θα δώσουν μάχη για τις δύο θέσεις οι Αλωνεύτης, Γιαννιώτας, Βάντερ και Εφραίμ με τους πρώτους δύο να είναι τα φαβορί. Επίσης πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει και ο Μπερτόλιο που στους τελευταίους αγώνες έχασε την φανέλα βασικού.

Εν πάση περιπτώσει όποιοι και αν αγωνιστούν καλούνται να κάνουν τα λόγια τόσο των ιδίων όσο και του τεχνικού τους πράξη. Αν καταφέρουν να αποδείξουν την ποιοτική τους υπεροχή έναντι της Ομόνοιας τότε θα γνωρίσουν το βράδι του Σαββάτου την αποθέωση στον εξώστη του σωματείου.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση