ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η ώρα των πράξεων...»

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ: « Πάντα οι βραβεύσεις που προέρχονται από το ποδόσφαιρο έχουν μεγαλύτερη αξία και ιδιαίτερα από αντιπάλους. Το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε τις περισσότερες αυτό έχει μεγαλύτερη αξία. Είναι η αναγνώριση διότι αναγνωρίζουν τα επιτεύγματα της ομάδας μας. Αυτά προέρχονται μέσα από ομαδική δουλειά. Είχαμε 4 παίκτες στην καλύτερη 11αδα, τους Βάτερμαν, Ιωάννου, Μερκή και Σωτηρίου και αυτό είναι πολύ ευχάριστο.Το ότι ο Πιέρος βγήκε και MVP της χρονιάς είναι κάτι που πρέπει να το θυμάται και στην μετέπειτα ποδοσφαιρική του ζωή. Ελπίζουμε αυτές οι βραβεύσεις να συνδυαστούν και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, που είναι ο μεγάλος μας στόχος.»

Για τον Πιέρο Σωτηρίου : «Είπε περισσότερα χθες, γιατί βγήκε περισσότερες φορές στο βάθρο. Είναι μια καλή απόδειξη του τι μπορεί να πετύχει ένας Κύπριος ποδοσφαιριστής σε μια μεγάλη ομάδα που του δίνει την ευκαιρία. Πριν από 1,5 χρόνο υπήρχε πολύς φόρτος και πολλή κριτική γι’ αυτό είπε και την λέξη «χασογκόλης» χθες. Αντιλαμβανόμαστε γιατί το είπε αυτό χθες Πλησιάζει τα 30 γκολ στην σεζόν και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό από ποδοσφαιριστή. Είναι μια πάρα πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο. Τόσο αυτός, όσο και ο Νικόλας Ιωάννου είναι φωτεινά παραδείγματα του τι μπορεί να επιτύχει ο Κύπριος ποδοσφαιριστής.»

Για Νικόλα Ιωάννου: «Το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται πάρα πολλές φορές από σύντομη μνήμη. Σαφώς, η υπομονή είναι μεγάλη αρετή στο ποδόσφαιρο. Το να δίνονται ευκαιρίες σε παιδιά με ταλέντο και δυνατότητες είναι ένα πράγμα, αλλά πρέπει να την υποστηρίξουν και αυτοί. Αυτός είναι ο ιδανικός συνδυασμός της επιτυχίας. »

Για το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια: «Η πραγματικότητα είναι ότι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Είναι οι κόποι και το διακύβευμα μιας χρονιάς και δεν θέλουμε να την χάσουμε και αυτήν την ευκαιρία. Πρέπει να σταματήσουμε τα λόγια.Είναι η ώρα για πράξεις για να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Είχαμε μέρες να προετοιμαστούμε και είμαστε πλήρως προσηλωμένοι για να πάρουμε την νίκη.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: « Ο Εμπεσίλιο δεν προλαβαίνει, διότι δεν προπονείται. Με μια προπόνηση σε φουλ ρυθμούς ο Νικόλας Ιωάννου δεν είναι απόλυτα έτοιμος ακόμα.»

Για τις ποινές από την δικαστική: «Σαφώς και οι ποινές μας προβληματίζουν. Όπως είναι η προκήρυξη, βλέπεις ότι όλες οι ομάδες δέχονται τέτοιου είδους τιμωρίες. Είναι πάρα πολύ δυσάρεστο, διότι έχει αντίκτυπο στους οπαδούς να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα και δεν μπορείς να το αποβάλεις εύκολα. Είναι θέμα πράξεων να μην το βλέπουμε αυτό στο μέλλον.»

Για τον προγραμματισμό : «Το θέμα του προγραμματισμού σαφώς και τρέχει. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αυτή την στιγμή υπάρχουν άλλες. Να τελειώσουμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και θα το δούμε μετά.»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT