ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτσι σηκώνει το 26ο

Αν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ κάνουν όσα πρέπει τότε γύρω στις 10 το βράδυ θα αποθεώνονται ένας προς ένας στον εξώστη του σωματείου.

Η μεγάλη μέρα έφτασε, η στιγμή που όλοι στον Αρχάγγελο περίμεναν πλησιάζει και όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ έχει την ευκαιρία σήμερα να κατακτήσει τον 26ο του τίτλο πρωταθλήματος. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με ικανοποίηση χθες τον Γιαννιώτα και τον Εφραίμ να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για τον μεγάλο αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές, οι οπαδοί και όλοι όσοι ασχολούνται με την ομάδα ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο αυτό παιχνίδι. Το γήπεδο θα αρχίσει γύρω στις 18:00 να γεμίζει ενώ λίγο αργότερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ για ζέσταμα. Εκεί είναι που θα πάρουν και την πρώτη μεγάλη ψυχολογική ένεση πριν να ριχτούν στην μάχη.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν άρχισε να κάνει τις τελευταίες του σκέψεις για τον καταρτισμό της καταλληλότερης εντεκάδας και του καταλληλότερου πλάνου. Ο Δανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις στην καλοδουλεμένη μηχανή της πρώην ομάδας του καθώς και τις απαντήσεις στις εκπλήξεις που θα προσπαθήσει να του κάνει ο Ιμανόλ Ιδιακέθ. Ουσιαστικά παίζεται σε ένα αγώνα όλη η χρονιά και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Σε αυτά τα πλαίσια ο τεχνικός των «γαλαζοκιτρίνων» αναμένεται να παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Μπόι Βάτερμαν. Στην τετράδα της άμυνας θα βρίσκονται οι Λάγο, Γιαμπερέ, Αστίθ ή Μερκής και δεξιά ο Μιλάνοφ. Στο κέντρο οι Μοράις και Βινίσιους πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι όπως και στα φτερά οι Βάντερ και Εμπεσίλιο. Όσο αφορά την επίθεση ο Πιέρος θα είναι στην κορυφή με τον Μπαράλ να κινείται ως δεύτερος επιθετικός.

Όποιοι και αν αγωνιστούν πρέπει να παρουσιαστούν αντάξιοι των προσδοκιών ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους επιβάλλεται να είναι απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτόν και να τον κυνηγήσουν με πάθος. Αν τα κάνουν αυτά τότε γύρω στις 10 το βράδυ θα αποθεώνονται ένας προς ένας στον εξώστη του σωματείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση