ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος για όλα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Διατηρήσαμε τη βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη θέση. Μέσα από αρκετές εμφανίσεις ποδοσφαιριστών στην αποστολή οι οποίοι βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο, δίνεται η δυνατότητα στον προπονητή να έχει περισσότερες επιλογές. Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η ομάδα ήταν συνεπής από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, δεν είχαμε ιδιαίτερες αυξομειώσεις, οι οποίες μας είχαν στοιχίσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε ότι θέλαμε να πάρουμε τα ηνία της αναμέτρησης, είχαμε την κατοχή της μπάλας και κυρίως την ουσία.

Καταφέραμε να προηγηθούμε με 0-2 στο ημίχρονο. Νομίζω ότι το δεύτερο γκολ ήταν καταλυτικό σε ότι αφορά στη συνέχεια. Ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που όταν καταφέρνει να προηγηθεί με τέτοιο σκορ μπορεί να το διαχειριστεί πιο εύκολα λόγω και της ποιότητας των παικτών. Ουσιαστικά κλείσαμε το 90λεπτο με αυτό το εμφαντικό 4-1. Αυτό που κρατάμε είναι τους τρεις βαθμούς και κοιτάζουμε την άμεση συνέχεια.»

Για την θετική παρουσία των νεοφερμένων στο παιχνίδι με την ΑΕΛ:

«Κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι διαφορετική. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές  οι οποίοι έρχονται και προσαρμόζονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα σε σχέση με κάποιους άλλους. Όταν επιλέγηκαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές είχαν επιλεχθεί για να μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Ειδικά στο προχθεσινό παιχνίδι είχανε καλή παρουσία και οι τέσσερις και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα. Μέσα στην ομάδα αυτή η υπομονή και η υποστήριξη προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα ήταν πάντα δεδομένη. »

Για την παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο:

«Η παρουσία του κόσμου στο Τσίρειο ήταν ιδανική. Ήταν το πρώτο πράγμα που κάναμε μετά το τέλος του αγώνα, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα. Απέδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.»

Για τον «τελικό» με την ΑΕΚ:

«Μιλάμε για ένα παιχνίδι που κρίνει μαθηματικά τον τίτλο. Δεν νομίζω να χρειάζεται και κάποιο άλλο επιπλέον κίνητρο σε ότι αφορά την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. »

Για τον τραυματισμό του Βάντερ:

«Ο Βάντερ έχει μια διάταση στον δικέφαλο, είναι ένα πρόβλημα το οποίο θα αξιολογείται καθημερινά. »

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT