ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άμυνα ανάγκης αλλά...

Οι απουσίες του ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένες και είναι εκεί. Μάλιστα στην άμυνα το πρόβλημα είναι μεγάλο. Οι Μιλάνοφ, Λάγο και Ιωάννου είναι δεδομένο πως θα είναι εκτός, και ο Μερκής έστω και αν προπονήθηκε κανονικά συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα ακόμη και στην αποστολή.

Έτσι ο Κρίστιανσεν είναι αναγκασμένος να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Μπορεί να θεωρηθεί και ως άμυνα ανάγκης. Ο Αρτυματάς θα παίξει δεξιά, ο Νεκτάριος αριστερά και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Αστίθ και Γιαμπερέ. Όμως είναι γνωστό πως η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας δεν αφορά μόνο τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν εκεί, αλλά όλους τους παίκτες μιας ομάδας. Έτσι σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές της μεσαίας γραμμής. Αυτοί πρέπει να κλείσουν τους χώρους, πρέπει να κρατήσουν μπάλα και να βγάλουν μπροστά την ομάδα.

Χρειάζεται συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο πλάνο και να παλέψουν για τη νίκη.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Μια… γεμάτη βδομάδα

ΑΠΟΕΛ: Μια… γεμάτη βδομάδα

Το καλεντάρι των επόμενων ημερών περιλαμβάνει κλήρωση, εξελίξεις στον προγραμματισμό και έναρξη της προετοιμασίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

ΑΠΟΕΛ: Ετοιμάζουν και plan b

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν για εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τους Καζού-Νατέλ
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X