ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προβάδισμα αλλά με απώλειες

Ο ΑΠΟΕΛ χωρίς να παίξει καλό ποδόσφαιρο πήρε το ζητούμενο απέναντι στην Δόξα αφού επικράτησε με 2-0 και πήρε γερό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. Ο Τόμας Κρίστιανσεν προσπάθησε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές όμως η ατυχία του κτύπησε την πόρτα αφού έφυγαν τραυματίες από το γήπεδο ο Πάρντο και ο Νικόλας Ιωάννου. Στα θετικά η επιστροφή του Βινίσιους στην αγωνιστική δράση.

Κακό ημίχρονο, τυχερός ο ΑΠΟΕΛ

Το πρώτο ημίχρονο κινήθηκε σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς και πολύ λίγες φάσεις αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις. Ουσιαστικά πέραν από ένα σουτ του Μοράις και του Φοφανά η μόνη αξιόλογη φάση που είδαμε στο πρώτο μέρος ήρθε στο 29’. Συγκεκριμένα ο Παουλίνιο επιχείρησε σουτ με τον Πάρντο να διώχνει με τα ακροδάχτυλά του σε κόρνερ. Στο 30’ η ατυχία κτύπησε και πάλι την πόρτα του ΑΠΟΕΛ αφού ο Νικόλας Ιωάννου τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση και έγινε αναγκαστική αλλαγή με την θέση του να παίρνει ο Αστίθ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «γαλαζοκίτρινοι» άνοιξαν το σκορ σε μια φάση που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα ο Μιλάνον κάνοντας φάουλ στον Φοφανά του έκλεψε την μπάλα μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπαράλ που με σουτ δεν λάθεψε και έκανε το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον ΑΠΟΕΛ να ευτύχισε να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Το καθάρισε ο ΑΠΟΕΛ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν λίγο βελτιωμένος και με δεύτερο γκολ κατάφερε και καθάρισε τον αγώνα και πιθανότατα και την υπόθεση πρόκριση. Στο 54’ ο Ρούντι έκανε σουτ με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Βάτερμαν. Στο 62’ ο Αστίθ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66’ ο Ρούντι έκανε κεφαλιά μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 73’ ο Βινίσιους επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από 2 μήνες απουσίας αντικαθιστώντας τον Εμπεσίλιο. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δεν είδαμε κάτι αξιόλογο και έτσι το σκορ έληξε στο 2-0 και τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει γερό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου. 

Οι εντεκάδες:

Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρούντι (71' Γκόμες), Ρεδόνδο, Κάστρο (64' Κορομίνας), Κένιντι, Λεονάρντο, Φοφανά, Ενινφούλ (78' Γκουλόν), Σεράν, Πουτζιουρής

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο (46' Βάτερμαν), Αλεξάνδρου, Γιαμπερέ, Ιωάννου (30' Αστίθ), Μιλάνοφ, Μοράις, Κάνιας Αλωνεύτης, Μπαράλ, Εμπεσίλιο (73' Βινισίους), Ντε Καμάργκο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X