ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλήρωση για πρωτάθλημα

Μετά λοιπόν και την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ καθώς και τα χθεσινά γεγονότα με τις επιστροφές ποδοσφαιριστών και την κλήρωση, το κλίμα στον Αρχάγγελο δείχνει ότι πάει να αντιστραφεί.

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης απέναντι στην Ανόρθωση την Κυριακή. Η χθεσινή μέρα ήταν μια καλή μέρα για τον Τόμας Κρίστιανσεν αφού είδε την ομάδα του να κληρώνεται με την Δόξα ενώ είδε τον Εμπεσίλιο και τον Μπερτόλιο να προπονούνται κανονικά και τον Στάθη να βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του.

Αμφότερα αυτά τα δύο γεγονότα είναι πολύ σημαντικά τόσο στον τομέα ψυχολογίας όσο και στον αγωνιστικό. Αρχικά ο ΑΠΟΕΛ μετά από ένα διάστημα όπου στερήθηκε πολλούς βασικούς ποδοσφαιριστές έχει αρχίσει να γεμίζει ξανά. Τόσο η επιστροφή Βινίσιους όσο και αυτές των Εμπεσίλιο και Αλωνεύτη αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα. Επίσης σε πορεία επανόδου βρίσκεται  και ο Γιώργος Εφραίμ που ξεκίνησε πλέον ατομικό πρόγραμμα σε υψηλές εντάσεις. Όλα αυτά συνηγορούν ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα έχει σε αυτή την κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος περισσότερες επιλογές κάτι που θα βοηθήσει στο να πάρουν κάποιοι ποδοσφαιριστές ανάσες αλλά και στο να αποδώσει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ακολούθως, καλύτερη κλήρωση δεν μπορούσαν να έχουν οι «γαλαζοκίτρινοι» για τα ημιτελικά του κυπέλλου αφού ήταν οι τυχεροί που πήραν την Δόξα. Η χθεσινή κλήρωση έχει τις δικές τις προεκτάσεις αφού πλέον αλλάζει τα δεδομένα και στη μάχη του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα σε ένα διάστημα όπου όλες οι ομάδες είναι καταπονημένες και δίνουν συνεχόμενα ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να δώσει δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Μέσα από τις διπλές αναμετρήσεις με την Δόξα ο Δανός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές και να δώσει χρόνο σε άλλους. Ταυτόχρονα ο κύριος συνδιεκδικητής του τίτλου ο Απόλλωνας κληρώθηκε με τον κακό του δαίμονα την Ανόρθωση και μέσα σε διάστημα πολύ λίγων ημερών θα κληθεί να δώσει πολλά δύσκολα διαδοχικά ντέρμπι. Αυτό αναπόφευκτα θα φέρει περισσότερη κούραση στην ομάδα της Λεμεσού που ενώ θα προσπαθεί για την πρόκριση στον τελικό θα πρέπει να προσπαθεί και για να μειώσει την διαφορά στη μάχη του τίτλου. Τέλος αν η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν παρουσιαστεί σοβαρή στα ημιτελικά του κυπέλλου τότε θα πάρει την πρόκριση στον τελικό και θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα πως θέλει να κατακτήσει το double.

Μετά λοιπόν και την νίκη απέναντι στην ΑΕΛ καθώς και τα χθεσινά γεγονότα με τις επιστροφές ποδοσφαιριστών και την κλήρωση, το κλίμα στον Αρχάγγελο δείχνει ότι πάει να αντιστραφεί. Ειδικά όσο αφορά την κλήρωση φαίνεται να είναι κλήρωση που θα βοηθήσει και για την μάχη του πρωταθλήματος και στον Αρχάγγελο δεν μπορούν παρά να είναι ευχαριστημένοι.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT