ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γιατι η αστυνομία μπήκε στην κερκίδα;»

Μετά το τέλος του αγώνα και την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ, ο επί του τύπου εκπρόσωπος των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στην κάμερα της Cytavision.

Αναλυτικά:

Αρχικό σχόλιο: «Σημαίνει πως πάμε στον επόμενο γύρο. Ήταν ένα παιχνίδι που θα κρινόταν στις λεπτές ισορροπίες. Σε αυτές τις ισορροπίες βρεθήκαμε με δέκα παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, πετύχαμε τέρμα και παίξαμε πολύ καλά. Η ΑΕΛ μας πίεσε όμως καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για την διαιτησία: «Ο Διαιτητής σήμερα ήταν αδύνατος και όχι μόνο αυτός, αλλά και ο επόπτης, ο οποίος σταμάτησε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει το 2ο γκολ ο ΑΠΟΕΛ και είναι πραγματικά άξιο απορίας που είδε το οφσάιντ ο συγκεκριμένος επόπτης. Απ' εκεί και πέρα περιμένουμε να ενημερωθούμε γιατί η Αστυνομία μπήκε στην κερκίδα και ποιός ο λόγος που αποφάσισε να κάνει παρέμβαση. Πολλές φορές το να μπαίνει η Αστυνομία στην κερκίδα είναι κάτι που εγκυμωνεί πάρα πολλούς κινδύνους, ειδικά σε κερκίδες τέτοιες που είναι όλος ο κόσμος της ομάδας, υπάρχουν μικρά παιδιά».  

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X