ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Βαλβέρδε δίνει ελπίδες

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι στα υπόψη της Μπαρσελόνα για τον πάγκο της το Καλοκαίρι και δε μπορούσε παρά να ρωτηθεί για τον αγώνα που θα δώσουν οι Καταλανοί με τη Γιουβέντους.

Επέμεινε ο ίδιος πως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει:

«Σαν οπαδός που το βλέπει απέξω, το χθεσινό αποτέλεσμα είναι σημαντικό, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που μία ομάδα ανατρέπει το 3-0. Πριν λίγο καιρό είδαμε μία ανατροπή από το 4-0. Σε αυτό το επίπεδο μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε», ανέφερε ο Βαλβέρδε. 

Ο προπονητής της Αθλέτικ έχει προσωπική εμπειρία πάνω στο θέμα, αν και στην περίπτωση του το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για την Μπαρτσελόνα. 

«Πήγαμε στο ‘Καμπ Νου’ για να υπερασπιστούμε ένα 4-0 στο Σούπερ Καπ και ήμασταν πολύ νευρικοί γιατί ξέραμε τι θα μας περίμενε. Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από τη Γιουβέντους δεν είναι σίγουρος». 

Ο τεχνικός των Βάσκων, που είναι πιθανός αντικαταστάτης του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», για μία ακόμα φορά απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του. 

«Στην ερώτηση όλων αυτών των εβδομάδων, η απάντηση είναι η ίδια. Αυτό που με ρωτάνε δεν εξαρτάται από εμένα. Δεν πρέπει να αποφασίσω τώρα, γιατί ακόμα αγωνίζομαι με την Αθλέτικ». 

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που μιλούν για ενδιαφέρον της Άρσεναλ προς το πρόσωπό του η απάντησή του ήταν πως «δεν ξέρω από πού βγαίνουν αυτά τα πράγματα». 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT