ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η περίπτωση Βάντερ

Εφραίμ Γεωργίου

Μετά και τον τραυματισμό του Αλωνεύτη αλλά και τις δεδομένες απουσίες των Εφραίμ και Γιαννιώτα, ο Βάντερ έχει κλειδώσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα για το ντέρμπι των αιωνίων. Όμως η περίπτωση του Βραζιλιάνου αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς.

Και αυτό πάντα γιατί ο Βάντερ αποτελούσε μια καλή λύση για τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Βραζιλιάνος είτε ξεκινούσε ως βασικός είτε ως αλλαγή ήταν ο ποδοσφαιριστής που μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο αλλά και τίποτα. Η σταθερότητα ήταν και είναι το στοιχείο που απουσιάζει από τον Βάντερ. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο Βραζιλιάνος έχει πάρει την κατηφόρα. Είναι εκτός φόρμας και δεν βοηθά τους «γαλαζοκίτρινους». Απείθαρχος στο παιχνίδι του και με λάθη που κοστίζουν στον ΑΠΟΕΛ κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που είναι εκτός φόρμας, όμως οι χαμηλές πτήσεις του επηρεάζουν την ομάδα σ’ ένα σημείο της σεζόν που ο ΑΠΟΕΛ τον έχει ανάγκη. Ο Βάντερ αποτελεί παίκτη κλειδί, ιδίως τώρα που τα πάντα έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Όταν παρουσιάζει τον καλό του εαυτό, τότε είναι κίνδυνος θάνατος για τις αντίπαλες άμυνες. Αυτόν τον Βάντερ θέλουν στον ΑΠΟΕΛ και αυτόν έχουν ανάγκη. Το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι καθοριστικό για τους «γαλαζοκίτρινους» και ένας καλός Βάντερ μπορεί να βοηθήσει στη νίκη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X