ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ώρα για ξέσπαμα

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Είναι γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή περνά μια κρίση. Μια κρίση που ίσως μεγαλώνει ένεκα κάποιων δημοσιευμάτων αλλά και κάποιον τοποθετήσεων από φίλους της ομάδας. Κάποιοι λένε πως υπάρχει και είναι και μεγάλη, άλλοι πάλι τονίζουν πως δεν υπάρχει θέμα. Όμως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση, αντίθετα ίσως να βρίσκεται στη χειρότερη(!). Η απόδοση στον αγώνα με την ΑΕΚ, ιδίως στο Β’ ημίχρονο ήταν κάκιστη. Το ίδιο ισχύει και για το Α’ ημίχρονο στον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ. Παράλληλα οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είναι συνηθισμένοι σε κακά αποτελέσματα και πόσο μάλλον σε δυο συνεχόμενα, και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Επίσης είναι δεδομένο πως ο Κρίστιανσεν έχει ευθύνη για την απόδοση της ομάδας του αλλά ως εκεί. Ο μηδενισμός δεν βοηθά κανένα. Φυσικά τα περί κρίσης δεν είναι της ώρας. Η ουσία είναι πως ο ΑΠΟΕΛ μετά από δυο συνεχόμενες αποτυχίες, πρέπει να βρει την αντίδραση.

Μια αντίδραση που θα αναπτερώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, θα διώξει τα όποια σύννεφα υπάρχουν πάνω από τον Αρχάγγελο και θα επαναφέρει την ηρεμία και την αισιοδοξία που είχαν όλοι. Η διαχείριση τέτοιον καταστάσεων σαφώς και δεν είναι εύκολη, όμως έτσι αναδεικνύεται το μέταλλο της ομάδας και τα τελευταία χρόνια ο ΑΠΟΕΛ βγάζει την αντίδραση που πρέπει όταν βρεθεί σε τέτοια θέση. Η νίκη επί της Ομόνοιας είναι πραγματικά μονόδρομος και το γνωρίζουν όλοι στον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» χρειάζονται ένα ξέσπασμα και το ντέρμπι των αιωνίων είναι η καλύτερη ευκαιρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση