ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σημάδια βελτίωσης αλλά...

Ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΑΕΛ δεν κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν η νίκη που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο εξασφάλισε ένα καλό αποτέλεσμα που ναι μεν αφήνει ανοικτή την πρόκριση αλλά του δίνει και ελάχιστο προβάδισμα.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν έκανε πολλές αλλαγές στην εντεκάδα του θέλοντας να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές αλλά και να στείλει μηνύματα σε άλλους που δεν απέδωσαν καλά. Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν είδαμε τον Γιαμπερέ στην θέση του Αστίθ, τον Αλεξάνδρου στου Λάγο, τον Αρτυματά στου Κάνιας, τον Αλωνεύτη στου Μπαράλ και τον Ντε Καμάργκο στου Μπερτόλιο. Με ένα σχηματισμό 4-4-2 ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι χωρίς να μπορεί να απειλήσει. Η ΑΕΛ ήταν αυτή που ήταν καλύτερη το πρώτο ημίχρονο και έφταναν με ευκολία στα καρέ του αντιπάλου. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν όποτε είχε την κατοχή της μπάλας δεν ήξερε τι να την κάνει και μοιραία περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο.

Αυτό άλλαξε στο μισάωρο όπου ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε χωρίς ωστόσο να απειλεί έχοντας μόνο μια καλή φάση με τον Πιέρο στο 33’. Στο δεύτερο ημίχρονο όπως επισήμανε και ο Τόμας Κρίστιανσεν η ομάδα του είχε περισσότερη ένταση και κυριάρχησε. Ωστόσο εξακολουθούσαν να υφίστανται τα προβλήματα στην επίθεση. Η αλλαγή που κατά κάποιο τρόπο άλλαξε τον αγώνα ήταν αυτή του Εμπεσίλιο. Ο Ολλανδός με την είσοδό του στο γήπεδο έδωσε άλλη πνοή στον ΑΠΟΕΛ και τον έκανε πιο δημιουργικό. Έτσι στο τελευταίο 20λεπτο είδαμε τους «γαλαζοκίτρινους» πολύ βελτιωμένους και επιθετικούς ωστόσο ο Ρομό και οι αμυντικοί της ΑΕΛ τους στέρησαν το γκολ. Ούτε όταν το σύστημα μετατράπηκε σε 3-5-2 η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν πάλι δεν κατάφερε να βρει το γκολ και έτσι μοιραία ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Το ζητούμενο δεν ήρθε για τον ΑΠΟΕΛ που πρέπει να δει την συνέχεια και τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Ομόνοια. Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου πρέπει να προβληματίσει ενώ από αυτή του β’ ημιχρόνου πρέπει η ομάδα να κρατήσει τα θετικά. Όντως ο ΑΠΟΕΛ έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με την τραγωδία του Σαββάτου ωστόσο αν δεν θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεως οφείλει να αγωνιστεί ακόμη καλύτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X