ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανοικτοί λογαριασμοί

Ο ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι 0-0 στον πρώτο προημιτελικό και άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για τον αγώνα σε δύο εβδομάδες. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ, κυριάρχησε στο δεύτερο ο ΑΠΟΕΛ. Είδαμε λίγες φάσεις στον αγώνα ενώ ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να πετύχει κάποιο γκολ στο τέλος.

Καλός ρυθμός λίγες φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα αφού δεν μας εντυπωσίασε με το θέαμά του. Στο ξεκίνημα του η ΑΕΛ ήταν αυτή που ήταν καλύτερη και έφτανε εύκολα στα καρέ του Πάρντο. Στο 10’ ο Αρτυματάς έχασε την μπάλα στον χώρο του κέντρου η ΑΕΛ βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Μαύρου μέσα από την περιοχή δεν κατάφερε να κερδίσει τον Πάρντο. Στο 18’ ο Σοάρες επιχείρησε σουτ από μακριά με τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και να είναι κυρίαρχος ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Στο μισάωρο η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ανέβηκε και προσπαθούσε να πετύχει το γκολ ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Η μόνη καλή ευκαιρία που ήταν και η καλύτερη του αγώνα ήρθε στο 32’ όταν ο Μιλάνοφ έβγαλε σέντρα στην περιοχή ο Ρομό πραγματοποίησε άστοχη έξοδο αλλά ο Πιέρος Σωτηρίου δεν έκανε την κεφαλιά όπως θα έπρεπε για το 1-0. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΑΠΟΕΛ είχε την κατοχή η οποία ήταν ανούσια και έτσι το ημίχρονο έληξε στο 0-0.

Απόλυτος κυρίαρχος ο ΑΠΟΕΛ

Το δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε σε ακόμη πιο χαμηλούς ρυθμούς από το πρώτο ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλο το 45λεπτο. Η πρώτη φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 55’ μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Στάθης έβγαλε μπαλιά στον Μοράις στην περιοχή και αυτός με γυριστό ανάγκασε τον Ρομό σε επέμβαση. Η επόμενη φάση ήταν και αυτή για τον ΑΠΟΕΛ στο 73’ όταν ο Βάντερ έβγαλε την μπαλιά στην περιοχή και ο Ντε Καμάργκο με κεφαλιά ανάγκασε τον Ρομό σε επέμβαση. Ο Τόμας Κρίστιανσεν ρίσκαρε στη συνέχεια αφού μετέτρεψε το σύστημα του σε 3-5-2. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε και έφτιαξε προϋποθέσεις. Στο 83’ ο Γιαννιώτας συνδυάστηκε άψογα με τον Εμπεσίλιο, ο Ολλανδός έκανε παράλληλη πάσα στην περιοχή αλλά ο Λαφράνς τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ πριν τον Ντε Καμάργκο. Στο 86’ είχαμε παρόμοια φάση όταν ο Εμπεσίλιο έκανε παράλληλο γύρισμα στην περιοχή ο Ρομό έδιωξε και ο Ντε Καμάργκο στην επαναφορά έκανε το σουτ και η μπάλα κτύπησε στα σώματα. Οι παίκτες της ΑΕΛ στη συνέχεια έσπασαν το μομέντουμ του ΑΠΟΕΛ και έτσι δεν είδαμε κάποια άλλη φάση. Έτσι ο αγώνας έληξε στο 0-0 και οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαρισμούς.

 

Οι εντεκάδες:

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Αλεξάνδρου (78' Μπερτόλιο), Ιωάννου, Γιαμπερέ, Μιλάνοφ, Μοράις, Αρτυματάς (69' Εμπεσίλιο), Αλωνεύτης (56' Βάντερ), Γιαννιώτας, Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου

ΑΕΛ: Ρομό, Νικολάου, Λαφράνς, Μέσκα, Μαύρου (71' Αρουαμπαρένα), Αϊρόσα, Φορτούνα, Μίτρεα, Σοάρες, Πίτι (88' Σαβανέ), Γεωργιάδης (66' Σάσι)

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT