ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βάσεις πρόκρισης

Το στραβοπάτημα με την ΑΕΚ, έφερε σύννεφα πάνω από τον Αρχάγγελο και ο στόχος δεν είναι άλλος από το να διαλυθούν άμεσα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει στον σημερινό αγώνα ο ΑΠΟΕΛ να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να πάρει ένα σοβαρό πλεονέκτημα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Τη φετινή χρονιά οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν αντιμετωπίσει δυο φορές την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Μάλιστα και στους δυο αγώνες ο ΑΠΟΕΛ νίκησε άνετα με 2-0 και 3-0. Είναι δεδομένο όμως πως το σημερινό παιχνίδι είναι διαφορετικό από τα άλλα. Αρχικά είναι κύπελλο και μόνο αυτό έχει τη δική του ιδιαιτερότητα. Παράλληλα η ΑΕΛ αγωνίζεται με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο και προέρχεται από νίκη και ανεβασμένη ψυχολογία. Φυσικά ο ΑΠΟΕΛ παρά την ήττα από την ΑΕΚ και σαφώς την κούραση που υπάρχει, μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν στόχο και τα δυο τρόπαια, ενώ είναι χιλιοειπωμένο πως έχουν το πιο γεμάτο ρόστερ, κάτι που θα πρέπει όμως να αποδείξουν στο γήπεδο.

Στο αγωνιστική κομμάτι ο Τόμας Κρίστιανσεν αναμένεται πως θα έχει αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Βάτερμαν αναμένεται πως θα βρεθεί για ακόμη μια φορά κάτω από τα δοκάρια χωρίς να αποκλείεται όμως η έκπληξη με τον Πάρντο. Στην άμυνα οι Λάγο, Ιωάννου, Μερκή, Μιλάνοφ θα πάρουν φανέλα βασικού. Στο χώρο του κέντρου η συμμετοχή των Κάνιας και Μοράις είναι δεδομένη, ενώ στα φτερά θα βρεθεί ο Γιαννιώτας και ένας εκ των Βάντερ και Αλωνεύτη. Στην κορυφή Μπαράλ, Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο διεκδικούν τις δυο θέσεις που απομένουν.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT