ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πετεβίνος για Γιαννιώτα

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δεχτεί την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι, κάτι που έφερε την απογοήτευση, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα επιδιώξουν την αντίδραση στην συνέχεια. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου 95, τόνισε αρχικά:

«Μία ήττα δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας απογοητεύει, όμως θα πρέπει να τα έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό, που δεν αποδώσαμε μέσα στο γήπεδο όπως θα πρέπει. Και μπορεί να χάσαμε στο τελευταίο λεπτό, ωστόσο ποδοσφαιρικά μιλώντας ήταν κάτι που φαινόταν ότι θα συνέβαινε με την εικόνα που βλέπαμε μέσα στο γήπεδο. Το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καλό και φυσιολογικά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», είπε και συμπλήρωσε:

«Με το αποτέλεσμα χάσαμε μία ευκαιρία για να θέσουμε νοκ αουτ ένα από τους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου. Όμως, βλέπουμε την συνέχεια. Κάποιες φορές, μία ήττα είναι πιο ωφέλιμη, από μία νίκη, φτάνει να αποδείξεις ότι το πάθημα, σου έγινε μάθημα. Το ευχάριστο είναι ότι ο επόμενος μας αγώνας είναι άμεσα και θα μας δώσει την ευκαιρία να αντιδράσουμε».

Για την ΑΕΛ: «Αυτή την στιγμή επικεντρωνόμαστε στον αγώνα με την ΑΕΛ. Είναι ένας αγώνας κυπέλλου και θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε το αποτέλεσμα, καθώς το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ».

Για τον Μερκή: «Δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται διευκρίνηση. Ο Μερκής δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα, πέραν από την σωματική κούραση που είχε από τα πολλά παιχνίδια».

Για τον Γιαννιώτα: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αντιδρά με ένα διαφορετικό τρόπο και αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει και το καυτηριάζουμε. Όμως, θα πρέπει να δούμε ποια είναι η δράση που φέρνει αυτή την αντίδραση. Ακούω και διαβάζω πολλούς να αναφέρονται για την αντίδραση, αλλά δεν αναφέρονται τι προκαλεί αυτή την δράση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Ο Γιαννιώτας στο προχθεσινό παιχνίδι έχει δεχτεί κάποια κτυπήματα από τους αντιπάλους. Ενώ, είχε κάνει ένα σκληρό φάουλ, το οποίο δικαιολογημένα πήρα κίτρινη κάρτα. Όμως, δεν έχουμε δει να γίνεται αναφορά στα κτυπήματα των αντιπάλων, παρά μόνο στην αντίδραση του Γιαννιώτα».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT