ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όπως τα περίμενε, αλλά...

Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική των play-offs με τα αποτελέσματα σήμερα να κυλούν όπως ναι μεν τα απεύχονταν στον ΑΠΟΕΛ αλλά τα περίμεναν. Η διαφορά μειώθηκε στους 4 βαθμούς και πλέον οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν μπορούν να νιώθουν τόσο άνετα.

Μπορεί η αγωνιστική να μην είχε θετικό πρόσημο για τον ΑΠΟΕΛ ωστόσο όσο αφορά την υπόθεση τίτλος τα πάντα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Κρίστιανσεν. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πρέπει να βρουν τα θετικά από όλα όσα έγιναν χθες και σήμερα και να αφυπνιστούν ενόψει της συνέχειας. Το ζητούμενο για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν σε όλους την πραγματική τους αξία. Εμφανίσεις σαν την χθεσινή δεν πρέπει να επαναληφθούν αφού μετά η ομάδα θα κινδυνέψει να χάσει και την πρωτιά.

Ήδη ξεκίνησε από σήμερα η προετοιμασία ενόψει του αγώνα κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Ένας θεσμός τον οποίο ο ΑΠΟΕΛ τον θέλει και για να τον κερδίσει πρέπει να κάνει την Τετάρτη βήμα πρόκρισης. Ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν αποκλείετε να κάνει αλλαγές ωστόσο είναι νωρίς γι’ αυτά. Η μεγαλύτερη προτεραιότητα τώρα του ΑΠΟΕΛ είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν και οι ποδοσφαιριστές του να ανέβουν ψυχολογικά και να πάρουν το μάθημα που τους έδωσε η αγωνιστική αυτή.

Αν τα πετύχει αυτά η ομάδα τότε ίσως σύντομα να λέμε ξανά για το ισχυρό προβάδισμα τίτλου που θα έχει πάρει ο ΑΠΟΕΛ. Επίσης πρέπει έστω και προσωρινά τα ζητήματα του προγραμματισμού να αφεθούν στην άκρη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση