ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ασυνήθιστο «χαστούκι»

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο ΑΠΟΕΛ κρατούσε τη νίκη μέχρι και το 81ο λεπτό όμως στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια από το «ΑΕΚ Αρένα».

Η αλήθεια είναι ότι δεν μας έχουν συνηθίσει οι «γαλαζοκίτρινοι» στη φετινή χρονιά σε τόσο προβληματικές εμφανίσεις. Δεν μας έχουν συνηθίσει να τρώνε δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν μας έχουν συνηθίσει να υποπίπτουν σε τέτοια παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον ΑΠΟΕΛ στις εγχώριες διοργανώσεις να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Η κρισιμότητα του χθεσινού παιχνιδιού ήταν τεράστια και αυτό το γνώριζαν οι πάντες. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Αν η ομάδα της Λευκωσίας έφευγε με το διπλό από την Λάρνακα θα «αγκάλιαζε» τον τίτλο. Παρ’ όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία των «γαλαζοκιτρίνων» φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Η ΑΕΚ έγινε η πρώτη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που κατάφερε να πάρει την κατοχή από τον ΑΠΟΕΛ και αυτό λέει πάρα πολλά. Τίποτα δεν λειτούργησε σωστά στην ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, ειδικά στην επανάληψη.

Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ δεν είχαν την «φλόγα» και το πάθος που είχαν οι παίκτες του Ιδιακέθ. Η αλήθεια είναι ότι οι «κιτρινοπράσινοι» έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη και στο τέλος ανταμείφθηκαν.

Το χθεσινό «χαστούκι» μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν υπό κάποιες προϋποθέσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί όσο αφορά το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Λευκωσίας πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να δείξει (με τις εμφανίσεις της) στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου ότι δεν είναι διατεθειμένη να κατέβει από την κορυφή.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X