ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συγχώνευση συνδέσμων

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.  ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την συγχώνευση των συνδέσμων Συ.φι. ΑΠΟΕΛ Λάρνακας - Κίκης Ρήγας και Συ.φι. ΑΠΟΕΛ Αμμοχώστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Λάρνακας σε συνεργασία με τα ενεργά μέλη όπου εκπροσωπούσαν τον Σύνδεσμο φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Αμμοχώστου μέσα από συνεννόηση με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ενημερώνουν τα υπόλοιπα μέλη τους και όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ πως πάρθηκε η απόφαση όπως τα δύο πιο πάνω κλιμάκια συγχωνευτούν.

CYTAVISION - Live Sports
Οποιαδήποτε σελίδα στο διαδίκτυο έχοντας ονομασία Συ.φι. ΑΠΟΕΛ Αμμοχώστου η κάποια άλλη ονομασία σε σχέση με το παρόν κλιμάκιο δεν θα αναγνωρίζεται από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Οι επίσημες σελίδες όπου θα εκπροσωπούν τα άτομα της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου είναι ΣΥ ΦΙ ΑΠΟΕΛ Λάρνακας “Κίκης Ρήγας” και Brigate Larnaca.

Καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ της επαρχίας Λάρνακας και Αμμοχώστου όπως πλησιάσει κοντά στελεχώνοντας τον σύνδεσμο της Λάρνακας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X