ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός δεν ήταν ΑΠΟΕΛ

Τι να πει κανείς μετά από αυτό το παιχνίδι. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν στον αγώνα με τους καλύτερου οιωνούς. Άνοιξαν το σκορ νωρίς και κάπου εκεί τέλος. Υστέρησαν και έχασαν δίκαια. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τη κατάρρευση των τελευταίων λεπτών.

Αρχικά ήταν το γεγονός πως πολλοί ποδοσφαιριστές υστέρησαν. Ο Μπαράλ δεν ήταν αυτός που έπρεπε και δεν έδινε τις κατάλληλες βοήθειες στην ομάδα. Από την άλλη ο Αστίθ ήταν ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του και φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Δυο λάθη που έφεραν δυο τέρματα. Επίσης ο Εμπεσίλιο δεν κατάφερε να σκοτώσει το παιχνίδι ενώ ήταν στο 1-0 και έχασε μοναδική ευκαιρία απέναντι στον Γιωργαλλίδη. Η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα και αυτό φάνηκε και στην κατοχή. Συντριπτικά υπέρ της ΑΕΚ με ένα ποσοστό κοντά στο 60%. Έλλειπε το καθαρό μυαλό από τον ΑΠΟΕΛ. Λίγο οι πολλοί αγώνες και η κούραση, λίγο η πίεση του αγώνα, λίγο οι απουσίες, έφεραν τη κατάρρευση στο τέλος.

Όμως το παιχνίδι αυτό τελείωσε και ανήκει ήδη στο παρελθόν. Όπως σωστά τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, η διαφορά δεν χάθηκε και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Έχει δίκαιο φθάνει βέβαια η παρουσία αυτή να είναι μια κακή παρένθεση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς μια διαφορετική ομάδα από αυτή που κατέβηκε στο γήπεδο σήμερα, και μόνο αν αντιδράσει σωστά θα επαναφέρει την ηρεμία και βεβαίως το πρωτάθλημα. Ευθύνες υπάρχουν και η ήττα πρέπει να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ στην ομάδα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X