ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η ήττα είναι στο παιχνίδι»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο ίδιος τόνισε πως ήρθε μια ήττα, όμως δεν ήταν κομβικό το παιχνίδι, υπάρχει η διαφορά ακόμη και ο ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και βήμα προς βήμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Καταρχήν να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ΑΕΚ, καθώς κέρδισε και ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. Παρά το γεγονός πως μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, δεν τα καταφέραμε. Η ήττα είναι στο παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο. Να θυμίσω από δικής μας πλευράς, δεν είναι θέμα κομβικού, ελέγχουμε την κατάσταση, η ήττα πρέπει να μας ξυπνήσει και να επιστρέψουμε στα καλά αποτελέσματα και τις νίκες και να διατηρηθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή έχουμε το κύπελλο, πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και βήμα, βήμα προχωράμε».

Για τις ανανεώσεις: «Είπαμε ότι όλα αυτά τα θέματα, είναι θέματα που τρέχουν. Είναι όλοι οι αρμόδιοι εδώ και τα θέματα προχωρούν».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X