ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κεφάλαιο Νεκτάριος

Ο τελευταίος στην σειρά από τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου. Σε προηγούμενα άρθρα είχαμε αναφερθεί στους Βάτερμαν, Βινίσιους, παίκτες τους οποίους θέλει ο ΑΠΟΕΛ στο ρόστερ του, αλλά και τον Αστίθ με τις πιθανότητες παραμονής του να είναι μοιρασμένες. Τελευταίος στη σειρά ο εκ των αρχηγών Νεκτάριος Αλεξάνδρου.

Ένας ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά στην ομάδα. Κατά διαστήματα κλήθηκε να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ και το έκανε με επιτυχία. Σημαντικό χαρακτηριστικό όμως ήταν το γεγονός πως ο Νεκτάριος ποτέ δεν αποτελούσε τη βασική επιλογή. Τη φετινή χρονιά μάλιστα σ’ ένα σημαντικό σημείο του πρωταθλήματος πήρε φανέλα βασικού ο Νικόλας Ιωάννου. Με τους Ιωάννου και Λάγο, ο Νεκτάριος βρέθηκε να είναι η 3η επιλογή. Φιλότιμος και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό, όμως κάποιες φορές αυτό δεν είναι αρκετό.

Για να παραμείνει στην ομάδα θα πρέπει ο ίδιος να αποδεχθεί μείωση στο συμβόλαιο του. Δεν είναι σίγουρο πως θα αποδεχθεί κάτι τέτοιο και τα πάντα παραμένουν ανοικτά. Φυσικά στην εξίσωση θα πρέπει να μπει και το γεγονός πως πολύ πιθανόν ο Αλεξάνδρου να δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες. Η ιδιότητα του όμως ως αρχηγός κάνει το όλο θέμα ακόμη πιο περίπλοκο με την έκβαση του να μην είναι ξεκάθαρη.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση