ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Να μην του κάνει κακό

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΑΠΟΕΛ και η ομάδα ετοιμάζεται ενόψει του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ που αναμένεται να κρίνει πολλά. Ο Τόμας Κρίστιανσεν παρέθεσε σήμερα δημοσιογραφική διάσκεψη στον Αρχάγγελο όπου αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι όσο και στο μέλλον του.

Όσο σημαντικός και να είναι ο αγώνας του Σαββάτου ήταν αδύνατο να μην δεχτεί ερώτηση ο Δανός σε σχέση με το μέλλον του κάτι που επιβεβαιώθηκε. Ο Τόμας Κρίστιανσεν μέσα από την απάντησή του άφησε αρκετά ερωτηματικά να πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Ουσιαστικά ανέφερε ότι το θέμα του συμβολαίου του το χειρίζεται ο μάνατζερ του ενώ ο ίδιος του ζήτησε να μην τον ενημερώνει καθώς θέλει να είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα.

Αν μη τι άλλο η στάση αυτή του Δανού δείχνει επαγγελματισμό και σεβασμό στην ομάδα στην οποία εργάζεται ωστόσο δεν αποκλείεται στην τελική να κάνει κακό στην ομάδα. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ επέλεξε να μην επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Όσο αφορά την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας ανέφερε ότι μίλησε με τον πρόεδρο αλλά όχι γι’ αυτό το θέμα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Δανός δεν βιάζεται να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του και είναι ακριβώς αυτό που μπορεί να στοιχίσει στην ομάδα.

Με τον Τόμας Κρίστιανσεν να μην κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του ουσιαστικά δημιουργούνται αρκετά προβλήματα στην ομάδα. Αρχικά στον ψυχολογικό τομέα αφού όσο κάποιος και αν λέει ότι είναι συγκεντρωμένος στην ομάδα αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στο 100 τοις εκατό. Μάλιστα εκτός από τον ίδιο τον προπονητή αυτό ίσως να επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν ποιος θα είναι ο τεχνικός τους για του χρόνου.

Πέραν από το ψυχολογικό κομμάτι προβλήματα ίσως δημιουργηθούν και στο πρακτικό κομμάτι και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον προγραμματισμό της ομάδας. Είναι γνωστό ότι ο Λορένθο και η επιτροπή προγραμματισμού άρχισε να δουλεύει για την νέα σεζόν. Ωστόσο με τη θέση του προπονητή να είναι αβέβαιη δεν μπορούν να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα αφού πάντα ο εκάστοτε τεχνικός πρέπει να έχει άποψη για τις μεταγραφές της ομάδας.

Επομένως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται γύρω από την περίπτωση ανανέωσης το συμβολαίου του Τόμας Κρίστιανσεν ίσως κάνει κακό στην ομάδα. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ το γνωρίζει αυτό ενώ πιθανότατα να είναι και προετοιμασμένη για κάθε πιθανό σενάριο. Παρόλα αυτά οφείλουν όλοι να δουν το καλό της ομάδας και να συγκεντρωθούν απόλυτα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT