ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλύτερος ο Νικ

Νικητής του Επάθλου Ήθους Τέχνης και Αρετής Carlsberg, για τον Μάρτιο 2017, ο Νικόλας Ιωάννου. Εισφορά στο Ίδρυμα ‘’Αλκυονίδες’’

Η ανάδειξη του Νικόλα Ιωάννου, από τους αθλητικούς συντάκτες, ως ο ‘’Καλύτερος Ποδοσφαιριστής του Επάθλου Ήθους , Τέχνης και Αρετής Carlsberg’’, για τον μήνα Μάρτιο 2017, αποτελεί το επιστέγασμα της παραδειγματικής αγωνιστικής του παρουσίας, συμπεριφοράς και απόδοσης στους αγωνιστικούς χώρους και προσθέτει σημαντικά στην ποδοσφαιρική του αξία.

Η αναγνώριση του αυτή, σε συνδυασμό με την ανανέωση του επαγγελματικού του συμβολαίου με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και την κλήση του στην Εθνική Κύπρου, του δίνει το δικαίωμα να ατενίζει με αισιοδοξία το επαγγελματικό του μέλλον, το οποίο προδιαγράφεται ευοίωνο.
Για την επιτυχία του αυτή, ο νεαρός εξελίξιμος αμυντικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, βραβεύτηκε από την φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την Ανώτατη Τιμητική Διάκριση του ομώνυμου θεσμού, ενώ ο ίδιος επέλεξε το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ‘’ Αλκυονίδες ’’, στο οποίο η Carlsberg συνείσφερε το ποσό των 1000 ευρώ, σύμφωνα με τους όρους και κανονισμούς που διέπουν την διεξαγωγή του δημοφιλούς θεσμού της εταιρείας.

Παραλαμβάνοντας το έπαθλο του, ο Νικόλας ανάφερε: «ευχαριστώ την Carlsberg και τους αθλητικούς συντάκτες για την τιμή που του έκαναν. Αυτό είναι το πρώτο μου έπαθλο και θα προσπαθήσω να κερδίσω και άλλα. Θα συνεχίσει να αγωνίζομαι στα πλαίσια του τίμιου παιχνιδιού και των αρχών που το έπαθλο πρεσβεύει, καθώς και για την επίτευξη των στόχων του σωματείου μου».

Η Διευθύντρια του του’’ Αλκυονίδες’’, κα Γεωργία Πολυβίου, ευχαρίστησε την Carlsberg και τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης, για την οικονομική στήριξη που προσφέρουν στα φιλανθρωπικά Ιδρύματά μέσω του θεσμού του Επάθλου Ήθους, Τέχνης και Αρετής και την κοινωνία γενικότερα, καθώς και τον ποδοσφαιριστή που επέλεξε τις ‘’Αλκυονίδες’’ για την εισφορά των 1000 ευρώ.

Tέλος ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, συγχάρηκε τον Νικόλα Ιωάννου για την επιτυχία του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του, καθώς επίσης και την κα Γεωργίου Πολυβίου, για το Φιλανθρωπικό έργο που το Ίδρυμα του οποίου προΐσταται επιτελεί.

Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την απονομή του επάθλου στον Νικόλα Ιωάννου και της επιταγής στη Διευθύντρια του Ιδρύματος ‘’Αλκυονίδες’’, κα Γεωργία Πολυβίου, που έκανε ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Carlsberg, Αντρέας Σμυρίλλης, στα γραφεία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς, την Τετάρτη 29/3/17.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X