ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην πιο κατάλληλη στιγμή

Είναι γεγονός πως ο Νικόλας Ιωάννου με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει πείσει τους πάντες όχι μόνο πως είναι κεντρικός αμυντικός αλλά και πως αξίζει θέση βασικού. Ο νεαρός δείχνει βελτιωμένος μέρα με την μέρα και εξελίσσεται σ’ ένα πολύτιμο γρανάζι για τον Κρίστιανσεν. Και ξαφνικά ήρθε ο τραυματισμός.

Ένας τραυματισμός που θα κρατήσει εκτός τον Νικόλα Ιωάννου για 10-12 μέρες. Ένας τραυματισμός που του στέρησε το δικαίωμα να πάρει το βάφτισμα του πυρός με την Εθνική. Ένας τραυματισμούς που κάνει τη συμμετοχή του στον αγώνα με την ΑΕΚ να είναι οριακή. Όμως για καλή τύχη του Κρίστιανσεν και όλων στον ΑΠΟΕΛ, ο Αστίθ προπονήθηκε κανονικά. Ο Ισπανός έβγαλε όλη την προπόνηση και έχει ακόμη μια γεμάτη εβδομάδα προπονήσεων ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Βέβαια υπάρχει και η επιλογή του Γιαμπερέ, ο οποίος όμως δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής.

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως ο ΑΠΟΕΛ έχει τις λύσεις. Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο για τους «γαλαζοκίτρινους». Ακόμη και όταν υπάρχουν τραυματισμοί, το βάθος του ρόστερ έρχεται να καλύψει τα κενά. Μπορεί να τραυματίστηκε ο Ιωάννου όμως υπάρχουν οι επιλογές των Αστίθ και Γιαμπερέ. Οι 2-3 ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση είναι το κλειδί του ΑΠΟΕΛ. Μοναδική εξαίρεση η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT