ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάλυψε τα μισά

Πού στέκουν οι πρωταθλητές βαθμολογικά στην UEFA

Το φινάλε της Ευρωπαϊκής παρουσίας του ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2016-17, έκανε τον κόσμο να σκέφτεται πια το πρωτάθλημα αλλά και τη νέα πρόκληση που θα έχει μπροστά του ο σύλλογος το Καλοκαίρι.

Σημειώναμε τον Αύγουστο, μετά τον αποκλεισμό από την Koπεγχάγη, πως ο ΑΠΟΕΛ δε γινόταν να καλύψει τους βαθμούς που πήρε το 2011-12 και θα του αφαιρεθούν του χρόνου. Δεν πέσαμε έξω, αν και οι «γαλαζοκίτρινοι» έκαναν παραπάνω κι από όσα μπορούσαν και κατέγραψαν το δεύτερο πιο καλό βαθμολογικό απολογισμό στην ιστορία τους.

Οι 11.1000 βαθμοί δεν συγκρίνονται με τους 20.850 του 2011-12, όμως επιτρέπουν στον ΑΠΟΕΛ να διατηρείται στα ψηλά (Νο82) στη λίστα της UEFA.

Ο συνολικός απολογισμός πενταετίας (26.210) με τον οποίο θα μπει το Καλοκαίρι στις κληρώσεις του αρκεί να είναι στους δυνατούς του τρίτου γύρου, ενώ πέρσι δε θα του έφτανε να είναι δυνατός στα play offs του Champions League. Θα ήταν η ομάδα με την καλύτερη βαθμολογία από τους αδύνατους. Κάπου εκεί είναι πιθανό να είναι και φέτος.

Για να τα δούμε αναλυτικά βέβαια όλα αυτά, έχουμε καιρό. Προέχει να τελειώσει η σεζόν, να δούμε αν θα βρει τον ΑΠΟΕΛ πρωταθλητή και μέχρι τις 19/6 και την πρώτη κλήρωση είναι τρεις μήνες για να τα μελετήσουν όλα αυτά καλά.

Μέχρι τότε, άλλα 11 ματς εντός συνόρων και ίσως και τρία ακόμα μέχρι τον τελικό κυπέλλου, που θα ανεβάσει τον αριθμό αγώνων στους 60. Νούμερο που αποτελεί απίθανο ρεκόρ.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X