ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δύσκολα χάνει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» του ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο προπονητής της Εθνικής ελπίδων Νίκος Ανδρονίκου Τα όσα είπε:

Κύπελλο: «Εύκολα η δύσκολα θα περάσει η Ανόρθωση αφού το 3-1 είναι σημαντικό. Θα είναι και ο κόσμος εκεί. Έχει δυναμική η ΑΕΚ, αλλά έχει προβάδισμα η Ανόρθωση. Η Δόξα στο άλλο ματς είναι καλύτερη και εύκολα ή  δύσκολα θα περάσει».

Εκτιμήσεις για το πρωτάθλημα: «Ο αριθμός των 14 ομάδων δεν αφαιρει την ανταγωνιστικότητα. Κάποια άλλα πράγματα πρέπει να δούμε. Το ΑΠΟΕΛ έχει ισορροπία, σταθερότητα και περισσότερες λύσεις. Δύσκολα χάνει το πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα του Απόλλωνα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ θα παλέψει για τη δεύτερη θέση. Η Καρμιώτισσα ξεχωρίζει στη μάχη της διαβάθμισης. Έχει πάρει αποτελέσματα. Θα γίνει μάχη μεταξύ Δόξας και Άρη».


Ματς ΑΠΟΕΛ με Αντερλεχτ: «Θέλει νίκη το ΑΠΟΕΛ για να έχει προβάδισμα. Αν έχει το ίδιο πάθος που είχε στο ΓΣΠ στο ματς με την Αθλέτικ θα πάρει νίκη και θα περάσει γιατί η έδρα της Αντερλεχτ δεν είναι το ίδιο με της Αθλέτικ».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT