ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετεβίνος για όλα

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» τόνισε ότι η νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» μίλησε για όλους και για όλα.  Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ανανεώσεις των συμβολαίων, στην προπώληση του ντέρμπι, στο αίτημα της Ομόνοιας για ξένους διαιτητές και στη χθεσινή βράβευση του Πιέρου Σωτηρίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Μερκή, Μιλάνοφ και Αλωνεύτη:

«Έχουμε αναφέρει σε ότι αφορά στο χρονοδιάγραμμα υπάρχει ένα σχετικό πλαίσιο το οποίο διατηρείται. Στην Κύπρο βρίσκεται και ο αρχισκάουτερ. Έχουμε βάλει στο τραπέζι κάποια πράγματα που έπρεπε να τρέξουν και θα ακολουθήσουν κι άλλα στη συνέχεια. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε ποιο είναι το πλάνο μας δεν υπάρχει θέμα το να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο όριο που πρέπει να προλάβουμε.

Έχουμε ένα χρονικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είχαμε χτες τις ανανεώσεις τριών ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Θα υπάρξει και συνέχεια με κάποιους άλλους παίκτες. »

Για την βράβευση του Πιέρου Σωτηρίου:

«Δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στον Πιέρο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί τέτοιες βραβεύσεις προέρχονται και από τις επιλογές του κόσμου. Έχει μια καλολογική αναγνώριση όσο αφορά την προσφορά του. Ευτυχώς ο Πιέρος στα 24 του χρόνια δείχνει αυτήν την αγωνιστική εξέλιξη. Το πρόβλημα με τις στρατιωτικές θητείες πρέπει να το δούμε ζεστά. Πρέπει να γίνεται η μέγιστη προσπάθεια για προσφέρεται στους ποδοσφαιριστές ο χρόνος και χώρος για να μπορούν να εξελίξουν το ταλέντο. Θα πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία πάνω σε αυτό το πράγμα για να βοηθήσουμε αυτούς τους αθλητές»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Ομόνοιας:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με χθες. Ως γνωστό θα μείνουν εκτός οι Μπερτόλιο και Βινίσιους οι οποίοι είναι τραυματίες. Αμφίβολος είναι ο Αστίθ ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Γιαννιώτας. Εμείς πάμε στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη και αυτός είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος. Θέλουμε να κτίσουμε καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε κάλεσμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ:

«Θέλω να καλέσω τον κόσμο να αρπάξει  αυτή την ευκαιρία γιατί θα  υπάρχουν μόνο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να δούμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και κυρίως να δούμε παιδιά. Είναι ένα κάλεσμα το οποίο θέλουμε να κάνουμε με έντονο τρόπο γιατί το αξίζει η ομάδα με την αγωνιστική της παρουσία. Η προπώληση έχει ξεπεράσει τις δεκάμισι χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων και τον εισιτηρίων διαρκείας. Όσο σημαντικό κρίνεται το παιχνίδι απέναντι στην Άντερλεχτ θα έλεγα ότι ακόμα πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια. Εμείς θεωρούμε ότι σαφώς πρέπει να έχουμε πολύ περισσότερο κόσμο από αυτό που έχει εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο. Τον κόσμο που καλούμε να έρθει είναι αυτόν που δεν έρχεται στο γήπεδο. Δεν πρέπει να θυμάται τον ΑΠΟΕΛ μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την άποψη της ασφάλειας γιατί θα έχουμε μόνο δικούς μας οπαδούς στο γήπεδο.»

Για την απαίτηση της Ομόνοιας για κάθοδο ξένων διαιτητών:

«Εμείς θεωρούμε ότι είναι αστείο. Η Ομόνοια δεν έκανε ποτέ αίτημα. Έχουμε ακούσει την Ομόνοια από το προηγούμενο ντέρμπι να ζητά ξένους διαιτητές όμως δεν έκανε τίποτα. Ήταν μια καθαρή επικοινωνιακή πρόφαση από μέρους της Ομόνοιας.»

Για τον προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Άντερλεχτ:

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει είναι πρωτόγνωρό. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τις οκτώ χιλιάδες μέσα σε δυο μέρες. Η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας τελειώνει το Σάββατο το μεσημέρι από το Orange Shop και από το διαδίκτυο την Κυριακή. Είναι δεδομένο ότι θα ανοίξει και η Βόρεια. Η Άντερλεχτ θα έχει 400-500 οπαδούς. Θα γίνει μια διαμόρφωση στο Βόρειο πέταλο για να μπορέσει να κάτσει περισσότερος κόσμου του ΑΠΟΕΛ.»

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση