ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βλέπουν μπροστά

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Η χθεσινή ήττα από τον Απόλλωνα δεν είναι και το τέλος του κόσμου για τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει να είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί η διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Μπορεί να μην έφτασε σε ψηλά επίπεδα η απόδοση του ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι όμως η ήττα θα μπορούσε να αποφευχθεί. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Λεμεσό, καθώς δημιούργησαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ στην επανάληψη, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Βάσει της συνολικής εικόνας των δυο ομάδων στο παιχνίδι, ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα πιο δίκαιο.

Στον ΑΠΟΕΛ τα έχουν και με τον Βασίλη Δημητρίου γιατί θεωρούν ότι τα έκανε μαντάρα στο χθεσινό παιχνίδι, κυρίως στον πειθαρχικό έλεγχο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» εστιάζονται σε κάποιες ξεκάθαρες φάσεις, όπου οι παίκτες του Απόλλωνα έπρεπε να τιμωρηθούν με κίτρινη ή κόκκινη κάρτα όμως ο κ. Δημητρίου δεν τήρησε τον κανονισμό.

Οι παίκτες του Τόμας Κρίστιανσεν έκαναν μια υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για το γκολ. Μπορεί να μην φάνηκε σε τόσο μεγάλο βαθμό η κούραση (από την προσπάθεια που έγινε στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο) όμως έπαιξε και αυτή το δικό της ρόλο στο τέλος. Στο χθεσινό παιχνίδι έλειψε η φρεσκάδα από την ομάδα της Λευκωσίας.

Έλειψε επίσης και ο Βινίσιους. Ο Κάνιας είναι ένας πολύ καλός αμυντικός μέσος όμως δεν έχει την ποιότητα και τα ακούραστα πνευμόνια του Βραζιλιάνου. Ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να επιτεθεί από τον άξονα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι πλείστες επιθετικές προσπάθειες των «γαλαζοκιτρίνων» γίνονταν από τα άκρα με σέντρες στην περιοχή.

Μετά από κάθε ήττα είναι απόλυτα φυσιολογικό να επικρατεί κατήφεια και απογοήτευση όμως ο ΑΠΟΕΛ είναι μαθημένος στα δύσκολα και στην πίεση. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα που ξέρει να διαχειρίζεται τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη η ομάδα του Κρίστιανσεν είναι πολύ ανθεκτικό. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση στο ντέρμπι με την Ομόνοια για να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Δυο… 100%

Δυο… 100%

Το στατιστικό που δείχνει τον κυνισμό του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT