ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζητείται αντίδραση

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μετά από την ήττα στο Τσίρειο στάδιο, ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να επικεντρωθεί στη συνέχεια. Η ομάδα του Κρίστιανσεν έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα και δεν υπάρχει χρόνος για να ασχοληθεί με κάτι άλλο πέραν αυτού. Το παιχνίδι με την Ομόνοια ακολουθεί και οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να επανέλθουν άμεσα στις επιτυχίες.

Εξάλλου κάτι τέτοιο θα αποδείξει για ακόμη μια φορά πως ο ΑΠΟΕΛ έχει και φέτος το μέταλλο του πρωταθλητή. Πάντως σε όλες τις απώλειες βαθμών που είχε ο ΑΠΟΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα, απάντησε με νίκη. Μοναδική εξαίρεση ήταν η ήττα από την ΑΕΛ, την οποία ακολούθησε η ισοπαλία με τον Απόλλωνα. Όλες τις άλλες φορές που οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν βαθμούς απάντησαν στα επόμενα παιχνίδια με νίκες.

Το βαρύ πρόγραμμα είναι δεδομένο, και είναι κάτι που αναμένεται πως θα επηρεάσει σε κάποιο βαθμό την παρουσία της ομάδας, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν το βάθος και την ποιότητα που χρειάζονται για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε κάθε θέση υπάρχουν δυο και τρεις ισάξιες επιλογές, με μοναδική εξαίρεση το δεξί άκρο της άμυνας. Πλέον το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αποτελεί παρελθόν και όλοι στον αρχάγγελο βλέπουν την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα που πρέπει να τους βρει αναγεννημένους και έτοιμους για το ντέρμπι αιωνίων με την Ομόνοια.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X