ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Είναι τραγικό»

24sports team

info@24sports.com.cy

O επί του Τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Είπε αρκετά για το χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα, αγωνιστικά, αλλά κυρίως εξωαγωνιστικά, αλλά και για τη συνέχεια των πραγμάτων για το ΑΠΟΕΛ. Τα όσα είπε:

Επόμενη μέρα:« Είμαστε μη ικανοποιημένοι γιατί δεν πήραμε βαθμό. Είμαστε ομάδα που αντιμετωπίζει τις ήττες και ξεκινήσαμε δουλειά γιαυτό. Παραμένουμε στην κορυφή, ξέροντας πολύ καλά πως θα διαχειριστούμε τα πράγματα για να μείνουμε πρώτοι. Δεν πετάμε στα σύννεφα όταν έχουμε βαθμολογική διαφορά και ξέρουμε ότι οι ισορροπίες αλλάζουν.»

Παράπονα:« Υπήρχε ανοχή από το διαιτητή στο παιχνίδι των παικτών του Απόλλωνα. Κίτρινες κάρτες που χρεώθηκαν σε ποδοσφαιριστές μπορούσε να ήταν κόκκινες. Υπήρχε πέναλτι στο Μοράις που δεν καταλογίστηκε, ενώ παρατηρήθηκε νωχέλεια των ball boys. Και το πιο σοβαρό. Από την κερκίδα του Απόλλωνα, ρίχτηκε φωτοβολίδα με πιστόλι, που τραυμάτισε δυο άτομα. Ειναι τραγικό το να λένε οι του Απόλλωνα, ότι η φωτοβολίδα ρίχθηκε απέξω. Και να αναφέρονται τραγικά γεγονότα που έγιναν πριν 20 χρόνια. Είδαμε και την ανακοίνωση της αστυνομίας. Να βλέπουμε αυτά που γίνονται και να τα αντιμετωπίζουμε. Η ανάληψη ευθυνών ανήκει σε όλους. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από το επίσημο Απόλλωνα που ανταπέδωσε τη δική μας φιλοξενία».

Ματς με Ομόνοια :«Βλέπουμε το ματς με Ομόνοια και θέλουμε τη νίκη. Σήμερα υπάρχει αποθεραπεία. Από αύριο αξιολογούνται ο παίκτες. Εκτός είναι οι Γιαννιώτας, Βινίσιους, Μπερτόλιο, ενώ θα δούμε τι γίνεται με το Αστίθ που κτύπησε χθες.

Εισιτήρια για Βέλγιο: «Θα ισχύσει ότι ίσχυσε σε κάθε παιχνίδι. Είναι πρόβλημα η περιορισμένη χωρητικότητα του γηπέδου της Αντερλεχτ. Έχουμε 1051 εισιτήρια. Η ζήτηση είναι μεγάλη και η προσφορά ελάχιστη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε σωστοί με την κατανομή».

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση