ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δημητρίου, ball boys και πιστόλι»

Τα αγωνιστικά αλλά και τα άλλα σχολίασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος στην «Primetel» μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

«Κατ’ αρχήν συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Μια νίκη που δίνει νέο χρώμα στο πρωτάθλημα. Ως προς τη δικαιότητα, να μου επιτρέψετε να πω πως μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε και ελέγξαμε το παιχνίδι. Μπορώ να πω πως ήταν και κόντρα στη ροή του αγώνα το γκολ. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε και επειδή ρισκάραμε πάρα πολύ ο Απόλλωνας βρήκε ένα γκολ στην αντεπίθεση.

Ο κ. Δημητρίου ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι. Έπρεπε σε κάποιες περιπτώσεις να δώσει κίτρινη αντί κόκκινη και σε άλλες να δώσει απλό φάουλ. Επίσης έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεις και σε αυτά ο Βάλε ήταν κάτω. Στο δεύτερο μέρος φαινόταν πως τα ball boys ήταν νωχελικά και δεν μπορούσαν να κινηθούν. Ενδεικτική μια φάση με τον Μιλάνοφ.

Σήμερα έγινε μια δολοφονική απόπειρα. Με πιστόλι έριξαν στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε δυο άτομα που είναι στο νοσοκομείο. Ευτυχώς χτύπησε στο χέρι και στα πλευρά και δεν έχουμε κάτι πιο σοβαρό. Πρέπει οι αρμόδιοι να το ελέγξουν και να το δουν σοβαρά.

Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα που μας βρίσκει στην κορυφή. Ξέρουμε να διαχειριστούμε τις καταστάσεις. Δε ξέρω να βρω εγώ τη λύση για τα ball boys, αλλά στο ΓΣΠ δε συμβαίνει αυτό».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X