ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η κλήρωση μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή του Ανδρέα Βιολάρη «Pressing», σχολιάζοντας την κλήρωση του ΑΠΟΕΛ με την Άντερλεχτ.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ ήταν επιθυμητός αντίπαλος για όλους. Η Άντερλεχτ είναι μια ομάδα που μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τις δικές του πιθανότητες σε αυτό το ζευγάρι, λιγότερες βέβαια από τους Βέλγους. Είναι μια ομάδα με την οποία θα παλέψουμε για να πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Άντερλεχτ θα μας απασχολήσει μετά από τη Δευτέρα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Η δουλειά που πρέπει να γίνει θα γίνει. Έχουμε τις δικές μας ελπίδες, τη δική μας πίστη ότι θα πάμε για να παλέψουμε για την πρόκριση.

Για το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας:

«Αυτό κυρίως έχει να κάνει με την εμπειρία της ομάδας. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Το πρώτο παιχνίδι με την Άντερλεχτ θα γίνει πάρα πολύ σύντομα και πρέπει να οργανωθούμε. Είτε ήταν εκτός, είτε ήταν εντός πάλι θα κάνουμε την ίδια προσπάθεια. Θα πάρουμε περίπου 1100 εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι στις Βρυξέλες. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι διαφοροποιημένες.»

Για το πότε θα γίνουν οι αγώνες κυπέλλου με την ΑΕΛ:

«Πολύ πιθανόν να πάνε τον Απρίλιο αυτά τα παιχνίδια. Κάποιες διαθέσιμες ημερομηνίες βρίσκονται μέσα στον Απρίλιο όμως θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε ακόμη περισσότερο την ΚΟΠ, προχωρώντας στη διοργάνωση.»

Για τα παιχνίδια που έδωσε φέτος ο ΑΠΟΕΛ:

«Έχουμε συμπληρώσει 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχουμε να δώσουμε τουλάχιστον ακόμα 16 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Για μια κυπριακή ομάδα να πλησιάζει τον αριθμό των 60 παιχνιδιών είναι ένας εξωπραγματικός αριθμός».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση