ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συστάσεις στους Βάσκους

Η Μπιλμπάο με ανακοίνωσή της κάνει κάποιες συστάσεις στους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν Κύπρο για τον αυριανό αγώνα. Οι συστάσεις αυτές έγιναν και μετά από σχετική ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

-Δεν θα υπάρχει σημείο συνάντησης για τους οπαδούς μας.

-Η τοπική αστυνομία θα συνοδεύσει όλα τα λεωφορεία από τα ξενοδοχία

-Οι πόρτες για τους φιλοξενούμενους θα ανοίξουν στις 17:30 (ώρα Κύπρου) και οι οπαδοί της Μπιλμπάο θα πρέπει να είναι στο γήπεδο τουλάχιστον μέχρι τις 18:00, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

-Όσοι θα ταξιδέψουν σε μικρά γκρούπς ή μεμονωμένα τους συστήνεται να πάνε στο στάδιο στην ώρα τους και να είναι προσεχτικοί στις κινήσεις τους γύρω στην πόλη.

-Στο τέλος του αγώνα, οι οπαδοί θα πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους.

Ο σύλλογός μας θα ήθελε να υπενθυμίσει στους οπαδούς μας και στα μέλη του ότι για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και σε συμμόρφωση προς τους υφιστάμενους κανόνες ασφαλείας, είναι σημαντικό να έχουν τα εισιτήριά τους για τον αγώνα όπως προκύπτει από τους κανονισμούς του συλλόγου και της ΟΥΕΦΑ.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που εξασφαλίζει στην ΟΥΕΦΑ και στον ΑΠΟΕΛ ότι θα ξέρουν την ταυτότητα των παρευρισκόμενων.

Αν αυτά δεν τηρηθούν τότε η τοπικές αρχές και ο σύλλογος μπορούν να αρνηθούν την πρόσβαση στο στάδιο σε άτομα που δεν έχουν εισιτήρια για τις ζώνες ασφαλείας που είναι καθορισμένες για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση