ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει το DNA…»

Ο Νίκος Παναγιώτου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» και στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Μίλησε για τις αναμετρήσεις κυπέλλου, για τον ιστορικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Μπιλμπάο, καθώς επίσης και για την μάχη του τίτλου.

Για το ΑΕΚ-Ανόρθωση: «Είναι ένα ανοικτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια. Προέρχεται από την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας και έβαλε τέλος σε ένα σερί από ισοπαλίες. Άρα, η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή. Από την άλλη, έχουμε μία Ανόρθωση που δεν ξεκίνησε καλά. Μία Ανόρθωση που είχε πολλά προβλήματα. Αλλά, τώρα με την αλλαγή στα διοικητικά, ήρθε η ηρεμία και στα τελευταία παιχνίδια έδειξε να βρίσκει τον δρόμο της. Δεν νομίζω ότι η πρόκριση θα κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Θα χρειαστούν και τα δύο παιχνίδια».

Για το Απόλλων-Ομόνοια: «Ο Απόλλωνας είναι μία από τις πληρέστερες ομάδες του πρωταθλήματος. Και αυτό το λέω από την αρχή. Ο φίλος μου ο Σωφρόνης βρήκε το… κουμπί και κατάφερε να κάνει τους παίκτες να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Από την άλλη, έχουμε μία Ομόνοια που έχει πολλές αρετές στην επίθεση, αλλά έχει πολλά μειονεκτήματα στην άμυνα. Όμως, είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να πάρει την πρόκριση. Δίνω όμως ένα μικρό προβάδισμα ο Απόλλωνας λόγω του σκορ του πρώτου παιχνιδιού».

Για το ζευγάρι Δόξα-Ολυμπιακός: «Καταρχάς και οι δύο ομάδες έχουν το Σαββατοκύριακο καθοριστικούς αγώνες στο πρωτάθλημα και η σκέψη τους είναι περισσότερο σε εκείνα τα παιχνίδια. Η Δόξα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ, αλλά δεν το βγάζει στο γήπεδο. Η μεγάλη νίκη επί της Σαλαμίνας νομίζω θα την βοηθήσει αρκετά. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα Β’ κατηγορίας και ο μεγάλος της στόχος είναι η άνοδος. Θεωρώ ότι η Δόξα είναι το φαβορί και θα πάρει την πρόκριση».

Για τον αγώνα που έδωσε η Ανόρθωση με την Μπιλμπάο: «Ήταν από τα παιχνίδια που δεν ξεχνάς. Είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να αγωνίζεσαι. Όταν έβλεπα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ που θύμισε το παιχνίδι που δώσαμε στο 94. Είχαμε πάει με πολλές απουσίες. Χωρίς τον Σάμπουριτς και τον Γκόκιτς, αλλά και τον Ρίζο. Δεν είχαμε επίθεση και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση και κάναμε ότι μπορούσαμε».

Για το ΑΠΟΕΛ-Μπιλμπάο: «Το ΑΠΟΕΛ έκανε μία καλή εμφάνιση, όσο μπορούσε απέναντι στην Μπιλμπάο στην Ισπανία. Κατάφερε να αντέξει την πίεση και ήτα αποτελεσματικό στην επίθεση. Πήρε ένα σκορ που αφήνει ελπίδες. Στο ΓΣΠ έχουν γονατίσει μεγαλύτερες ομάδες από την Μπιλμπάο και είναι αυτό που μας δίνει την ελπίδα ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα για να πάρει ακόμη μία ιστορική πρόκριση».

Το θα πρέπει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη: «Αν καταφέρει να επαναλάβει την αποτελεσματικότητα που έχει στον πρώτο αγώνα, τότε θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Φαίνεται το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι. Όμως, ας θυμηθούμε ότι και πέρσι υπήρχαν αυτές οι βαθμολογικές διαφορές, αλλά, στην δεύτερη φάση θυμόμαστε ότι γίνονταν αλλαγές. Μειώνονταν οι αποστάσεις. Θεωρώ ότι και οι τέσσερις ομάδες που είναι εκεί μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει όμως τον πρώτο λόγω, διότι έχει την διαφορά στην βαθμολογία, αλλά έχει και το DNA του πρωταθλήματος».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

ΑΠΟΕΛ: Καθαρή πράξη

Τι είχε απαντήσει ο Χάρης Φωτίου στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ντίνου Ιορδάνους στα διοικητικά
 |  ΑΠΟΕΛ
X
X